search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:59
MENU CLOSE

Ειρήνη Λύρη: Τι λέει ο δικηγόρος της Ελληνολιβανέζας που παντρεύεται τον σύντροφό της μετά τον ξυλοδαρμό και την πτώση από το μπαλκόνι

29.09.2019 13:51
Κοριτσάκι 5 χρονών βγήκε στο μπαλκόνι στον 5ο όροφο και παραλίγο να πέσει – Σφηνώθηκε ο λαιμός της στα κάγκελα και το κορμάκι της βρισκόταν στο κενό (Video) - Media

 

Από τις άγριες διαμάχες στις δικαστικές αίθουσες και τις βαριές αλληλοκατηγορίες, η 32χρονη Ελληνολιβανέζα Ειρήνη Λύρη και ο επιχειρηματίας σύντροφός της θα ενωθούν με δεσμά του γάμου. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την αναγγελία του γάμου στην εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ».

Η σχέση τους είχε περάσει το τελευταίο διάστημα από 40 κύματα, με πιο πρόσφατο επεισόδιο την πτώση του 39χρονου από το μπαλκόνι του σπιτιού τους έπειτα από έναν έντονο καυγά τον περασμένο Μάρτιο.

Η Τατιάνου Στεφανίδου είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή «Μαζί σου» τη νεαρή γυναίκα που είχε συλληφθεί κατηγορούμενη πως έριξε το σύντροφό της από το μπαλκόνι μετά από καυγά.

Σήμερα εμφανίστηκε στην εκπομπή «Μαζί Σαββατοκύριακο» ο δικηγόρος της Ειρήνης, Βασίλη Νουλέζας ο οποίος μεταξύ άλλων  είπε πως η πελάτισσά του στην απολογία της ανέφερε πωςδεν ευθύνεται εκείνη για όσα συνέβησαν. Είπε επίσης ότι ο 39χρονος θα πάει στον ανακριτή τις επόμενες μέρες και θα επιβεβαιώσει ότι δεν τον έσπρωξε εκείνη  από το μπαλκόνι.

«Η Ειρήνη γυρίζει σελίδα προφανώς θα δημιουργήσει οικογένεια και αυτό είναι το σημαντικό» κατέληξε μεταξύ άλλων. 

Με πληροφορίες από tlife.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:59