search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:36
MENU CLOSE

Θρίαμβος του Χάμιλτον στο Σότσι – Tα «γαλλικά» του Φέτελ

29.09.2019 13:59
Θρίαμβος του Χάμιλτον στο Σότσι - Tα «γαλλικά» του Φέτελ - Media

 

Ακόμη μία νίκη πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή του, ο Λιούϊς Χάμιλτον. Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes επικράτησε στο ρωσικό γκραν πρι, που διεξήχθη στην πίστα του Σότσι και είναι ο 16ος αγώνας του εφετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Πίσω από τον παγκόσμιο πρωταθλητή, τερμάτισαν ο Φινλανδός «ομόσταυλος» του, Βαλτερι Μπότας και ο εκπληκτικός Μονεγάσκος, Σαρλ Λεκλέρκ με Ferrari.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ προσπέρασε μεν τον pole man Σαρλ Λεκλέρκ στην εκκίνηση, αλλά αγνόησε στην συνέχεια τις εντολές της ομάδας του να τον αφήσει να προσπεράσει.

Σαν από θεία δίκη, ο Γερμανός πιλότος στον 28ο γύρο εγκατέλειψε τον αγώνα (κάτι που συνέβη για πρώτη φορά φέτος) ενώ από το team radio ακούστηκε να βρίζει λέγοντας «φέρτε πίσω τα γαμ@@@α V12».

Ο Χάμιλτον από εκείνη τη στιγμή πέρασε μπροστά και δεν απειλήθηκε, ούτε από τον Μπότας, ούτε από τον Λεκλέρκ, με την Mercedes να κάνει το 1-2.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:35