search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:41
MENU CLOSE

Της έστειλε φωτογραφία τo πέος του κι εκείνη του απάντησε στέλνοντας… το δικό της (Photo)

29.09.2019 14:07
Της έστειλε φωτογραφία τo πέος του κι εκείνη του απάντησε στέλνοντας... το δικό της (Photo) - Media

 

Είναι από τις περιπτώσεις που λες «να μην σου τύχει». Ένας άνδρας είδε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια κοπέλα η οποία του άρεσε. Την προσέγγισε και άρχισαν σιγά σιγά να μιλάνε διαδικτυακά. Με τις μέρες οι συνομιλίες γινό0ντουσα ολοένα και περισσότερο ερωτικές και «καυτές». Ο άνδρας πετούσε στα σύννεφα. Νόμιζε ότι είχε βρει τη γυναίκα των ονείρων του.

Θερμή, ερωτική, γεμάτη κατανόηση, συζητούσαν νύχτα μέρα από το διαδίκτυο και είχαν αποφασίσει μάλιστα να συναντηθούν.

Ένα βράδυ η κουβέντα «ξέφυγε από τα καθιερωμένα» και άρχισαν να μιλάνε ερωτικά. Ο άνδρας αποφάσισε να της στείλει μια φωτογραφία από το πέος του. Η φωτογραφία έφυγε από το κινητό και όταν άκουσε τον χαρακτηριστικό ήχο ότι είχε λάβει μήνυμα το άνοιξε περιμένοντας να δει κάτι ανάλογο από την κοπέλα.

Αυτό που είδε μάλλον θα τον στοιχειώνει για πάντα. Μόλις άνοιξε το μήνυμα είδε ένα ανδρικό πέος και μάλιστα πολύ μεγαλύτερο από το δικό του. Η κοπέλα ήταν τρανς.

Η 20χρονη φοιτήτρια Φέι Κίνλει από τη Γλασκόβη γεννήθηκε αγόρι αλλά νιώθει γυναίκα. Μια «γυναίκα με πέος» περιγράφει χαρακτηριστικά τον εαυτό της.

Ο άνδρας σοκαρίστηκε και άρχισε να τη βρίζει «τι στο διάβολο μου έστειλε αυτή την φωτογραφία. Θα σε μπλοκάρω αυτή τη στιγμή» της είπε και το έκανε.

Η Φέι σοκαρισμένη και αυτή από την συμπεριφορά του ανέβασε όλες τις συνομιλίες τους στο twitter και έγραψε: «Αυτός ο τυχαίος τύπος πήρε κάπως τον αριθμό μου από εδώ και μου έστειλε ένα d**k pic».

Χιλιάδες χρήστες του Twitter  υποστήριξαν πως η τρανς κοπέλα έπραξε πολύ καλά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:41