search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:12
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες στο διακινητή που προκάλεσε το δυστύχημα – Βίντεο ντοκουμέντο

29.09.2019 14:09
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες στο διακινητή που προκάλεσε το δυστύχημα - Βίντεο ντοκουμέντο - Media

 

Συνελήφθη από τους αστυνομικούς ο υπαίτιος του συγκλονιστικού τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε στην παλιά Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας και στοίχισε τη ζωή σε 64χρονο. 

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., ο συλληφθείς είναι 25 ετών από τη Μολδαβία και μετέφερε παράνομα με το αυτοκίνητό του, από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη, 12 μετανάστες, που δεν διέθεταν ταξιδιωτικά έγγραφα. 

 

Πως συνέβη το περιστατικό

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ (ένα ασημί Yaris) που έβγαινε από το χωριό, στη διασταύρωση της οδού Αγίου Βασιλείου με τον Χορτιάτη.

Το Yaris προσέκρουσε στη συνέχεια σε ένα άλλο αυτοκίνητο μάρκας Hyundai, έπειτα στο κράσπεδο και κόπηκε κυριολεκτικά στα δυο. Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί ο οδηγός του οχήματος (ασημί Yaris) και να τραυματιστούν αρκετοί από τους μετανάστες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο διακινητής των μεταναστών αντελήφθη αυτοκίνητο της ασφάλειας που τον ακολουθούσε και ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει. Ωστόσο λίγο αργότερα συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Πρωινές ώρες σήμερα (29-09-2019), αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν ΙΧΕ αυτοκίνητο να εξέρχεται από την Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου Προφήτη, το οποίο κινούμενο προς την Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός.

Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του ηλικιωμένου άντρα. Από τα θραύσματα προκλήθηκαν φθορές σε τρίτο αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια οδό.

Στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε, προέκυψε ότι, ο 25χρονος αλλοδαπός οδηγός του πρώτου οχήματος μετέφερε δώδεκα άτομα που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια, οπότε και συνελήφθη.Τα άτομα αυτά μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της πόλης για παροχή πρώτων βοηθειών. Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:12