search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:08
MENU CLOSE

«Νέα «καρφιά» Παπανώτα σε Σπαλιάρα: «Το πώς ανέβηκε στην πασαρέλα από το γυμναστήριο ας μας το πει εκείνος»

29.09.2019 15:22
«Νέα «καρφιά» Παπανώτα σε Σπαλιάρα: «Το πώς ανέβηκε στην πασαρέλα από το γυμναστήριο ας μας το πει εκείνος» - Media

 

Η κόντρα ανάμεσα στον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Δημήτρη Παπανώτα συνεχίζεται με τον δημοσιογράφο να πετάει νέα καρφιά κατά του μοντέλου και ηθοποιού σε συνέντευξή του στο «Tv Έθνος». 

Γιατί είναι «κακομοίρης γυμναστής» ο Γιάννης Σπαλιάρας;

Δεν ξέρω ποιος είναι ο κύριος. Εγώ θυμάμαι ένα παιδάκι στα γυμναστήρια. Οι γυμναστές δεν είναι και η πιο καλοπληρωμένη δουλειά. Δουλεύουν πολλές ώρες και αμείβονται ελάχιστα. Ήταν, λοιπόν, ένα παιδάκι που κάπου το πήρε το μάτι μου. Το πώς ανέβηκε στην πασαρέλα από το γυμναστήριο ας μας το πει εκείνος. Όταν εγώ μεσουρανούσα. Ο κακά αμειβόμενος εργαζόμενος είναι κακομοίρης. Έχει κακή μοίρα. Στα ελληνικά. Εκτός αν θες να μιλήσουμε στα ισπανικά, που γνωρίζει ο κύριος Σπαλιάρας.

Με την ηλικία του τι έγινε;

«Είναι στη λογική του «σας δείχνω το φεγγάρι και κοιτάτε το δάχτυλο». Και δεν το έκανε μόνο ο Γιάννης Σπαλιάρας αυτό, το έκαναν και συνάδελφοι. Δεν με απασχολεί η ηλικία του. Ήταν στη ροή του λόγου πως στα πενήντα του δεν ξέρει με τι ακριβώς ασχολείται. Η αξιοπιστία ενός δημοσιογράφου κρίνεται από το εάν γνωρίζει επακριβώς την ηλικία Γιάννη Σπαλιάρα; Να κάνουμε έρευνα στα ληξιαρχεία για το πότε γεννήθηκε; Σιγά τα ωά.» είπε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15