search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:07
MENU CLOSE

Ξανά μαζί Μενεγάκη – Μπαρμπαρίγου: Σήμερα η πρεμιέρα

30.09.2019 09:27
Ξανά μαζί Μενεγάκη - Μπαρμπαρίγου: Σήμερα η πρεμιέρα - Media

 

Η μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Mενεγάκη κάνει πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα στη μία, στον Alpha. Η «ωραία Ελένη» που φέτος θα παραμένει στις οθόνες μας για μισή ώρα παραπάνω καθημερινά, θα υποδέχεται στην κουζίνα της την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Μια παλιά συνεργασία που πλέον έχει εξελιχθεί σε μια βαθιά φιλία.

Την είδηση έκανε γνωστή η γνωστή σεφ μέσω μιας ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Καλή αρχή καλή σεζόν και ο Θεός πάντα μαζί μας. Ανυπομονώ να ανάψουμε τις κουζίνες, να αρχίσουνε τα μίξερ να δουλεύουν, οι φούρνοι να ψήνουν και να γεμίσει ο τόπος γαργαλιστικές μυρωδιές με φανταστικές συνταγές. Γιατί η κουζίνα είναι Πάθος και μόνο όταν το μοιραζόμαστε κορίτσια μου, έχει σημασία.
Ραντεβού σήμερα το μεσημέρι στη 1 στον Alpha στην Ελένη μας.

Για πρώτη μέρα διαλέξαμε να σας γλυκάνουμε με θεϊκό μοναδικό γλυκό που θα σας γίνει εμμονή. Τα υλικά τα έχετε όλοι στο σπίτι. Να το φτιάξετε για να τους πάρετε τα μυαλά.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μόνο χαμόγελα θέλω» έγραψε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:05