28/02/2020 05:06:37

Κίνημα Αλλαγής: Παρασκήνιο από την Κεντρική Επιτροπή - Οι διαφοροποιήσεις και η… γκρίνια 

Κίνημα Αλλαγής: Παρασκήνιο από την Κεντρική Επιτροπή - Οι διαφοροποιήσεις και η… γκρίνια  - Media

 

Σε γενικές γραμμές όλα πήγαν ήρεμα στις συνεδριάσεις των οργάνων του Κινήματος Αλλαγής παρά τις εντυπώσεις που είχαν δοθεί. Τέσσερις ήταν οι στιγμές «γκρίνιας» και δυσαρέσκειας που κατεγράφησαν το Σαββατοκύριακο. 

Η πρώτη ήταν η υπαινισσόμενη δυσαρέσκεια για την επιλογή του Κυριάκου Κυριάκου στη θέση του Γραμματέα Επικοινωνίας του ΚΙΝ.ΑΛ. 

Η δεύτερη ήταν η δήλωση της Νάντιας Γιαννακοπούλου ότι δε θέλει να ψηφίζει στη Βουλή ετεροπροσδιοριζόμενη. 

Η τρίτη ήταν η επισήμανση του Νίκου Ανδρουλάκη ότι δεν πρέπει να εκλαμβάνεται η σιωπή του ως αδυναμία. Σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό» ο ευρωβουλευτής πρότεινε παρεμπιπτόντως, το θέμα της ψήφου των Ελλήνων στο εξωτερικό να συζητηθεί όταν πια υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση στα όργανα του κόμματος.

Η τέταρτη τοποθέτηση που ξεχώρισε ήταν αυτή του Γιώργου Καμίνη λόγω της επισήμανσης της αντίθεσης του ότι το ΚΙΝΑΛ στήριξε την απομάκρυνση της Βασιλικής Θάνου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού γιατί ήταν εξωθεσμική. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.