31/05/2020 23:52:34

Συνεχίζονται οι γελοιότητες κατηγορουμένων στην δίκη της Χρυσής Αυγής: «Το μαχαίρι με τη σβάστικα το είχα για... ψάρεμα»

Συνεχίζονται οι γελοιότητες κατηγορουμένων στην δίκη της Χρυσής Αυγής: «Το μαχαίρι με τη σβάστικα το είχα για... ψάρεμα» - Media

 

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι απολογίες των κατηγορουμένων στην δίκη της Χρυσής Αυγής για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Όπως και οι αστείες δικαιολογίες των μελών και υποστηρικτών της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης.

Κατά την σημερινή συνεδρίαση ο κατηγορούμενος Βασίλης Σιατούνης, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 10 χρόνων για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος τεσσάρων ατόμων που δέχτηκαν επίθεση στο στέκι «Αντίποινα» στα Πετράλωνα τον Ιούνιο του 2018, δήλωσε υποστηρικτής και όχι μέλος της Χρυσής Αυγής, αμφισβητώντας έγγραφο που τον αναγράφει ως μέλος στην κεντρική επιτροπή του κόμματος.

Παράλληλα... υποστήριξε, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ότι το «μαχαίρι με τη σβάστικα το είχα για τα ψάρια, το είχα αγοράσει από ένα πανηγύρι στα Σούρμενα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος που απολογήθηκε σήμερα (30/9) στη δική της Χρυσής Αυγής.

Πρόεδρος: Το σκεπάρνι γιατί το είχατε μαζί σας;

Κατηγορούμενος: Το κουβαλούσα από τη δουλειά μου. Το χρησιμοποίησα για να φτιάχνω ράφια στο ξενοδοχείο όπου δούλευα.

Πρόεδρος: Είχατε και μαχαίρι μαζί σας; Τι είχε πάνω;

Κατηγορούμενος: Κάτι σαν σβάστικα είναι. Το πήρα από ένα πανηγύρι στα Σούρμενα. 

Πρόεδρος: Γιατί το είχατε μαζί σας;

Κατηγορούμενος: Για ψάρια το είχα.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και για τις απολογίες των εμπλεκομένων βουλευτών, οι οποίοι αναμένεται να κληθούν τις επόμενες ημέρες από το δικαστήριο προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.