search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:53
MENU CLOSE

«Πόλεμος» ΑΕΚ – ΠΑΟΚ με σκληρές ανακοινώσεις για τη διαιτησία

30.09.2019 15:52
Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφουν με ντέρμπι - Media

 

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΟΚ με αφορμή τα όσα έγραψε ο Ελβετός διαιτητής του ντέρμπι στο φύλλο αγώνα. Οι άνθρωποι του «δικέφαλου του Βορρά» χαρακτηρίζουν την εισβολή των Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Παπαδόπουλου στα αποδυτήρια ως πρωτοφανές σκάνδαλο ανομίας και καλούν όλους τους αρμόδιους φορείς να ρίξουν φως στην υπόθεση και να επιβάλουν σκληρές ποινές.

«Τα όσα περιγράφει ο Ελβετός διαιτητής κ. Κλόσνερ στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, θα μπορούσαν να εκληφθούν και ως ιδιότυπη μορφή εξαγωγής εγχώριου ποδοσφαιρικού πολιτισμού. Μπορεί ο διαιτητής να μας άφησε με πικρή γεύση για τη συμπεριφορά του στη φάση του δεύτερου γκολ της ΑΕΚ, θύμα προφανώς των πληροφοριών του κ. Σιδηρόπουλου από το δωμάτιο του VAR, ωστόσο η «άγνοια κινδύνου» του προσφέρει μια μεγάλη υπηρεσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η καταγραφή τριτοκοσμικών γεγονότων στα αποδυτήρια κατά την ανάπαυλα με αποκορύφωμα την εισβολή των κ. κ. Μελισσανίδη και Παπαδόπουλου στα αποδυτήρια των διαιτητών, αποκαλύπτει και την προνομιακή ασυλία που απολαμβάνουν συγκεκριμένοι παράγοντες κατά την επιχείρηση άσκησης πίεσης στους διαιτητές.

Η αναφορά στη στάση των αστυνομικών, μάλιστα, που όχι μόνο δεν προστάτευσαν τον διαιτητή της αναμέτρησης, αλλά συμπεριφέρθηκαν ως συνοδοί των εισβολέων, καθιστούν σαφές πως το θέμα ξεφεύγει από τα στενά ποδοσφαιρικά όρια.

Οι προεκτάσεις του επιβάλλεται να διερευνηθούν από την ΕΠΟ, την ΚΕΔ, τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και τον αρμόδιο Υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Χρυσοχοΐδη – αφού πρόκειται για πρωτοφανές σκάνδαλο ανομίας και ωμής παρέμβασης στ’ αποδυτήρια του ΟΑΚΑ – οι οποίοι οφείλουν να προβούν σε παραδειγματικές τιμωρίες».

Η απάντηση της ΑΕΚ

Στον ΠΑΟΚ απάντησε η ΑΕΚ με σχετική ανακοίνωση.

«Έρχεται η στιγμή που ακόμα και το θράσος ξεπερνάει τα ανεκτά όρια», αναφέρει, αρχικά, σχολιάζοντας τα όσα υποστηρίζει ο Δικέφαλος του Βορρά και συνεχίζει:

«Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού στην ΑΕΚ δεν νομιμοποιούνται να κάνουν εκείνοι που γελοιοποίησαν παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο και το δυσφήμησαν με τον χειρότερο τρόπο στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου», προσθέτει, προφανώς σε μια αναφορά στα όσα έγιναν στην Τούμπα σε περασμένο μεταξύ τους παιχνίδι με την είσοδο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης με όπλο.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση…

Έρχεται η στιγμή που ακόμα και το θράσος ξεπερνάει τα ανεκτά όρια!

Το ακούσαμε και αυτό!

Ότι η κόσμια διαμαρτυρία σε έναν διαιτητή και η διατύπωση παραπόνων παραπέμπει σε τριτοκοσμικά γεγονότα και πρωτοφανές σκάνδαλο ανομίας!

Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού στην ΑΕΚ δεν νομιμοποιούνται να κάνουν εκείνοι που γελοιοποίησαν παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο και το δυσφήμησαν με τον χειρότερο τρόπο στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου.

Το πρόσφατο παρελθόν σας, ο δικός σας πολιτισμός και τα δείγματα γραφής σας είναι αποτυπωμένα στη μνήμη της φίλαθλης Ελλάδας!

Η γκεμπελίστικη προπαγάνδα σας –εκτός του ότι είναι πλήρως αποτυχημένη- δεν μπορεί να ακουμπήσει την ΑΕΚ!».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:53