search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:57
MENU CLOSE

Νεοϋορκέζος νοικιάζει σπίτι και το μετατρέπει σε «βίλα των οργίων»!

30.09.2019 20:15
Νεοϋορκέζος νοικιάζει σπίτι και το μετατρέπει σε «βίλα των οργίων»! - Media

 

Σύμφωνα με καταγγελία του ιδιοκτήτη, ο νοικάρης του μετέτρεψε την κατοικία σε «σπίτι οργίων», καθώς διοργάνωνε, με το αζημίωτο, πάρτι με σεξ για swingers, φετιχιστές, παιχνίδια ρόλων και βίαιο σεξ. Κραυγές ηδονής, δυνατή μουσική και βαβούρα δεν άφηναν τους γείτονες ακινήτου στο Ιστ Βίλατζ της Νέας Υόρκης να κοιμηθούν τα βράδια.

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν, στο οποίο προσέφυγε ο Γουονγού Τσανγκ ζητώντας αποζημίωση για ηθική βλάβη, απαγόρευσε στον ενοικιαστή, Εϊμπραχαμ Αντλερ να διοργανώσει το σεξ πάρτι που είχε κανονίσει για το περασμένο Σάββατο με είσοδο 55 ευρώ και κόστος των ποτών 7,30 ευρώ.

Ο Αντλερ, που είχε νοικιάσει το σπίτι την 1η Απριλίου, διαφήμιζε το πάρτι στο διαδίκτυο σαν «τον πιο πολυτελή χώρο στην πόλη για τους… άτακτους». Σχολίαζε, δε, ότι το σεξ είναι το… κερασάκι στην τούρτα και υποσχόταν «πολλά φετιχιστικά παιχνίδια για όλους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27