search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:10
MENU CLOSE

Οργή και πόνος για τη μητέρα της 14χρονης Νίνας: «Έφυγε άδικα το παιδί μου!» (Audio)

01.10.2019 07:41
Ταϊλάνδη: «Λύθηκε» η ασφάλεια σε παιχνίδι λούνα παρκ και 5 άτομα βρέθηκαν στο κενό! (Video) - Media

 

Η μητέρα της άτυχης 14χρονης Νίνας, που έχασε τη ζωή της όταν εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 11 μέτρων από παιχνίδι του λούνα πάρκ στον Αλμυρό Βόλου, με πόνο ψυχής, μίλησε για πρώτη φορά μετά την τραγική απώλεια του παιδιού της στο Κεντρικό Δελτίο του Star, και ζητά να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

«Ποιος δε θα θύμωνε; Στη δικιά μου περίπτωση, ποιος δε θα θύμωνε; Γιατί έφυγε άδικα το παιδί μου. Στη συγκεκριμένη κούρσα θα μπορούσαν να φύγουν κι άλλα παιδιά! Γιατί ήταν τόσο δυνατή, πήγαινε τόσο…με ιλιγγιώδη ταχύτητα, πήγαινε. Και οι πραγματογνώμονες που το ‘βαλαν μπροστά από κάτω ήταν και ζαλίζονταν, όχι να ανέβεις πάνω!» περιγράφει η μάνα.

«Ας έλεγε να μην ανέβουν παιδάκια πάνω, ότι δεν είναι 15 ίππων ότι είναι 120 ίππων να μπαίνουν μεγάλοι μόνο, να μην μπαίνουν παιδάκια και φεύγουν έτσι άδικα».

Τα ευρήματα της πραγματογνωμοσύνης οδηγούν την πλευρά της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ να ζητήσει συμπληρωματικό έλεγχο, καθώς όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος της υπάρχουν σημαντικές παραλείψεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:10