search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:08
MENU CLOSE

Εννιάχρονος συμμετείχε σε αγώνα 5 χιλιομέτρων και από λάθος κέρδισε στα 10 χιλιόμετρα

01.10.2019 07:46
Το βραβείο Nelson Mandela των Ηνωμένων Εθνών στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη - Media

 

Η Χίδερ Λόβελ είναι η μητέρα του 9χρονου Kade. Ο γιος της από μικρός είχε μια μεγάλη αγάπη, τον αθλητισμό. Του άρεσε να γίνει σπρίντερ μεσαίων αποστάσεων και έτρεχε με άνεση τα 5 χιλιόμετρα στους αγώνες, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Η μητέρα του Χίδερ, την ημέρα που ο γιος της θα έτρεχε τα 5 χιλιόμετρα είχε πάει από νωρίς στο δρόμο και περίμενε να δει τον αγώνα και να θαυμάσει το παιδί της.

Οι αθλητές πέρασαν από το δρόμο μπροστά από τον κόσμο που τους χειροκροτούσε, η Χίδερ όμως δεν είδε το παιδί της να περνάει. Ανησύχησε και ύστερα από ώρα προχώρησε τον δρόμο προς τα πίσω προς την αφετηρία για να βρει το παιδί της.

Δεν το βρήκε πουθενά και όταν ρώτησε τους διοργανωτές που είναι ο μικρός Kade που θξα έτρεχε στα 5 χιλιόμετρα εκείνοι της είπαν πως ο μικρός έκανε λάθος και αντί να συμμετάσχει στα 5, έτρεξε στα 10χλμ. Μια σαφώς δυσκολότερη διαδρομή.

Και όχι μόνο αυτό οι κριτές ενημέρωσαν τη μητέρα ότι ο μικρός είχε τρέξει τη διαδρομή σε 48 λεπτά, και είχε τερματίσει πρώτος και μάλιστα ένα λεπτό γρηγορότερα από τον δεύτερο, έναν 40χρονο αθλητή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:08