search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:28
MENU CLOSE

Παπάς ο Νίκος Χορταρέας: Χειροτονήθηκε στη Μητρόπολη Λαγκαδά

01.10.2019 08:03
Παπάς ο Νίκος Χορταρέας: Χειροτονήθηκε στη Μητρόπολη Λαγκαδά - Media

 

Τον δρόμο του Θεού αποφάσισε να ακολουθήσει ο Νίκος Χορταρέας, μια είδηση που έγινε γνωστή τον περασμένο Ιούλιο.

Ο πρώην αστρολόγος χειροτονήθηκε στην Μητρόπολη Λαγκαδά και πλέον είναι ο πατήρ Κυπριανός.

Η εφημερίδα «Espresso» δημοσιεύει την πρώτη του φωτογραφία μέσα από την εκκλησία. Εκεί, απεικονίζεται να στέκεται στο ιερό βήμα δίπλα στην Αγία Τράπεζα, φορώντας άμφια των κληρικών, δηλαδή φαιλόνιο και πετραχήλι.

Η σημερινή εικόνα του πρώην μέντιουμ δεν παραπέμπει στο ελάχιστο στην εμφάνιση που είχε κάποτε, όταν έριχνε τα Ταρώ στην τηλεόραση όπου η ξανθιά κώμη και τα πουκάμισα σε έντονα μοτίβα κυριαρχούσαν…

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από κύκλους της Μητρόπολης Λαγκαδά, ο Νίκος Χορταρέας «εδώ και χρόνια φοράει το μοναχικό σχήμα». Μάλιστα, είχε εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσει να δημιουργηθεί στον Λαγκαδά ένα ίδρυμα για ηλικιωμένου, στη μνήμη της μητέρας του και ως έμπρακτη απόδειξη της μετάνοιάς του. Ωστόσο, μετά το σάλο που ξέσπασε υπαναχώρησε, καθώς «κλονίστηκε η ψυχική του υγεία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:27