search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:54
MENU CLOSE

Καλά νέα για τον Πέτρο Τατσόπουλο – Επιτυχημένη η επέμβαση για το ανεύρυσμα (Videos)

01.10.2019 09:19
Καλά νέα για τον Πέτρο Τατσόπουλο - Επιτυχημένη η επέμβαση για το ανεύρυσμα (Videos) - Media

 

Καλά νέα για την υγεία του συγγραφέα και πρώην βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου ο οποίος ένοιωσε αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν στον «αέρα» εκπομπής στον Alpha και διαγνώστηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θεράποντες ιατροί που πραγματοποίησαν την επέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την έκβασή της.

Παράλληλα, πάντως, σύμπλήρωσαν ότι ο Π. Τατσόπουλος θα παραμείνει στη ΜΕΘ για δύο 24ωρα για παρακολούθηση, ενώ επισήμαναν χαρακτηριστικά ότι ο γνωστός συγγραφέας σώθηκε την τελευταία στιγμή, θέλοντας να τονίσουν τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν καλεσμένος στο «Εκτός Γραμμής» με τον Τάκη Χατζή και τη Λήδα Μπόλα προκειμένου να μιλήσει για το προσφυγικό/μεταναστευτικό.
 
Ξαφνικά και ενώ ήταν στον «αέρα», ζήτησε να αποχωρήσει καθώς ένοιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος, με τον Τάκη Χατζή να του προσφέρει νερό και να δίνει break.
 
Κατευθείαν έφτασε ασθενοφόρο στις εγκαταστάσεις του Alpha και ο κ. Χατζής είπε: «Είχαμε τη λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου, είναι μαζί του ο γιατρός και για όσους ανησυχούν είναι καλά».
 
Τελικά, όπως διαπίστωσαν οι ιατροί στο Ιπποκράτειο, ο κ. Τατσόπουλος υπέστη διαχωριστικό ανεύρυσμα. Αμέσως διασωληνώθηκε και οδηγήθηκε στο χειρουργεί.

Κατευθείαν έφτασε ασθενοφόρο στις εγκαταστάσεις του Alpha και αναμένεται να διαπιστωθεί αν έχει προκύψει πρόβλημα με την υγεία του.

«Είχαμε τη λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου, είναι μαζί του ο γιατρός και για όσους ανησυχούν είναι καλά», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Χατζής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:46