search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:18
MENU CLOSE

Λαμία: Προφυλακιστέος ο δικηγόρος για ασέλγεια σε ανήλικο κορίτσι (Video)

01.10.2019 12:18
Λαμία: Προφυλακιστέος ο δικηγόρος για ασέλγεια σε ανήλικο κορίτσι (Video) - Media

 

Κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων που έχουν σοκάρει την κοινή γνώμη, ο 71χρονος δικηγόρος που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά την μικρή κόρη του ανθρώπου που εργαζόταν στο εξοχικό του σε παραλιακό οικισμό της Φθιώτιδας, κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι τον ορισμό τακτικής δικασίμου.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr , ο γνωστός δικηγόρος, έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο πολύ νωρίς το πρωί με τη σύζυγό του και περίμενε να απολογηθεί ενώπιον της Εισαγγελέως και της Ανακρίτριας Λαμίας.

Αυτή τη φορά εμφανίσθηκε με τους δύο δικηγόρους του, θέλοντας να δώσει τη δική του θέση για τα γεγονότα, αρνούμενος κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξή του σε περίπτωση ασέλγειας σε βάρος της μικρής, για την οποία δήλωσε ότι μαζί με την οικογένειά της, τους βοηθούσε οικονομικά.

Από την άλλη, η πλευρά της μικρής, που φέρεται να βίωνε τον τρόμο και τις αρρωστημένες ορέξεις του κατηγορούμενου από την τρυφερή ηλικία των οκτώ ετών, επιμένει ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για την ενοχή του 71χρονου.

Δείτε τις δηλώσεις του συνηγόρου της οικογένειας του κοριτσιού, Γιώργου Δούμα:

Δείτε τι δήλωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του 71χρονου: 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:16