search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:17
MENU CLOSE

Πρώην βουλευτής αποκαλύπτει: Παίρνω σύνταξη 640 ευρώ (Video)

01.10.2019 12:44
katseli.jpg
 
Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ μίλησε η ηθοποιός και πρώην βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Νόρα Κατσέλη η οποία ανέτρεψε την εικόνα που θέλει τους πρώην βουλευτές να απολαμβάνουν διαφόρων προνομίων, καθώς, όπως είπε, η βουλευτική της σύνταξη είναι 640 ευρώ.
 
Συγκεκριμένα, η κ. Κατσέλη είπε ότι «έπαιρνα μια πάρα πολύ μεγάλη βουλευτική σύνταξη, καλώς ή κακώς αυτή ήταν η σύνταξη που παίρνανε, τώρα παίρνω 640 ευρώ και δεν το πιστεύει και κανένας, αλλά έτσι είναι. Δεν μου φτάνουν αυτά τα λεφτά», ενώ προσέθεσε ότι «εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν είμαι ΠΑΣΟΚ».
 
Κατά τα λοιπά, η κ. Κατσέλη έκανε διάφορες αποκαλύψεις… επί προσωπικού, καθώς είπε ότι «όταν έδωσα το πρώτο μου φιλί ήμουν 14 ετών. Η μαμά μου τον κάλεσε στο σπίτι, τον κέρασε πορτοκαλάδα, του είπε ότι δεν πρέπει να με βλέπει έτσι στα… δεντράκια και μου χάλασε όλη την ομορφιά του πρώτου ραντεβού. Δεν έχω τα λεφτά για να κάνω αισθητικές επεμβάσεις. Αλλά ακόμα και να είχα τα λεφτά, νομίζω δεν θα έκανα».
 
Όσον αφορά στην πρόθεση της νικήτριας του GNMT να παίξει Ίψεν στο θέατρο, η κ. Κατσέλη είπε: «Ποια είναι η Ειρήνη Καζαριάν; Δεν έχει κάνει θέατρο ποτέ; Και θα πάει να μάθει θέατρο από τον Ίψεν; Μου φαίνεται περίεργο γιατί δεν είναι μια απλή ιστορία το θέατρο. Πρέπει να σπουδάσεις και κάτι, δεν γίνεται να πηγαίνουν όλοι οι ατάλαντοι και αμόρφωτοι να παίξουν θέατρο. Δεν φταίει η κοπέλα, αυτοί που τη διάλεξαν φταίνε. Προφανώς η κοπέλα δεν θα ήξερε και τον Ίψεν».
 
Τέλος, παραδέχθηκε ότι «θα έπαιζα με τον Μάρκο Σεφερλή στο θέατρο, γιατί όχι; Αυτοί που τον σνομπάρουν κακώς κάνουν και τον σνομπάρουν και είναι ντροπή αυτό που έγινε. Ταλέντο θα πει να μαζεύεις κόσμο, να σε πιστεύει ο κόσμος, να σε αγαπάει ο κόσμος και να σε ακολουθεί. Και τον Μάρκο τον ακολουθεί ο κόσμος. Κάποιους άλλους που έκαναν κριτική δεν τους ακολουθεί κανένας πια».
 

Πηγή: gossip-tv.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:15