search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:52
MENU CLOSE

Ραγκούσης κατά Χρυσοχοΐδη: Δεν μπορείς να φεύγεις από το ΠΑΣΟΚ και να γίνεσαι υπουργός της οικογένειας Μητσοτάκη (Video)

01.10.2019 14:01
Ραγκούσης κατά Πρετεντέρη: «Μήπως ο Μητσοτάκης επιδιώκει ένα νέο Γρηγορόπουλο;» - Media

 

Ολομέτωπη επίθεση κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης σε δηλώσεις του στην εκπομπή του Αttica TV, ΝΕΤ24, με τους Βασίλη Ταλαμάγκα και Γιάννη Κορωναίο.

Ο Γ. Ραγκούσης κατηγόρησε τον Μ. Χρυσοχοΐδη πως πρόδωσε την ιστορία του, τις αρχές και τις αξίες του κόμματος του και του προοδευτικού χώρου από όπου προέρχεται.

«Ακολουθούν την ατζέντα «Νόμος και Τάξη» που έχει όλη η ακραία δεξιά στην Ευρώπη, που έχει ο Σαλβίνι και ο Όρμπαν», είπε αναφερόμενος στην κυβέρνηση.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν ακολουθεί την ατζέντα και ο Χρυσοχοΐδης, ο Γ. Ραγκούσης απάντησε: «Βέβαια, αφού είναι ο υπουργός του Μητσοτάκη, της Δεξιάς».

«Δυστυχώς είναι ένας άνθρωπος που έκανε καριέρα ως αντιδεξιός γιατί όσο ήμασταν στο ΠΑΣΟΚ επί δεκαετίες έναν πολιτικό αντίπαλο είχε όλο κι όλο, τη Δεξιά. Γι’ αυτό ήμασταν στο ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορείς να φεύγεις από τον χώρο της προοδευτικής παράταξης και να πηγαίνεις να γίνεσαι υπουργός της οικογένειας Μητσοτάκη. Αυτή είναι η πολύ μεγάλη προσωπική ευθύνη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη γιατί τα χειρότερα και τα πιο σκληρά σχέδια του κράτους της Δεξιάς με τον χειρότερο τρόπο, προδίδοντας την ιστορία του, την παράταξή του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:48