search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:37
MENU CLOSE

Φαρσέρ, φορώντας απομιμήσεις ρούχα Chanel, έκανε «ντου» στην πασαρέλα στην εβδομάδα μόδας (Video)

01.10.2019 14:58
Εβδομάδα Μόδας: Η Coco Rocha έκλεισε την επίδειξη με βουτιά σε πισίνα - Media

 

Στο Παρίσι λαμβάνει χώρα η εβδομάδα μόδας αυτήν την περιόδο με τον καιρό να είναι αρκετά βροχερός. Ωστόσο, το σόου του οίκου Chanel στο Grand Palais δεν έχασε ούτε για μία στιγμή την ανοιξιάτική του διάθεση.

Η Virginie Viard παρουσίασε τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2020 όπως πάντα στο Grand Palais, αυτή τη φορά όμως διαμορφωμένο ώστε να θυμίζει τις ταράτσες του Παρισιού. Αποτίωντας φόρο τιμής στην πόλη, ή για την ακρίβεια μια συγκεκριμένη άποψη της γαλλικής πρωτεύουσας, τα μοντέλα περπάτησαν ανάμεσα σε καμινάδες και φεγγίτες φορώντας τα ολοκαίνουρια σύνολα της Chanel.

Η συλλογή περιελάμβανε χαρακτηριστικά κομμάτια του οίκου, αλλά και tweed κοστούμια με σορτς και culottes, καθώς και ντένιμ τζάκετ με λεπτομέρειες από βολάν, ολόσωμες φόρμες-σορτς, και μίνι ογκώδεις φούστες. Τα looks ολοκληρώνονταν με κλασικά boater hats, clutch bags και μπαλαρίνες.

Πριν το τέλος του σόου, υπήρξε μια σύντομη διακοπή από ένα μέλος του ακροατηρίου το οποίο ανέβηκε στην πασαρέλα για να περπατήσει μαζί με τα υπόλοιπα μοντέλα.

Φορώντας απομιμήσεις Chanel ρούχα, η φαρσέρ ήρθε αργότερα αντιμέτωπη με την Gigi Hadid, η οποία  την συνόδευσε εκτός πασαρέλας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:37