search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:02
MENU CLOSE

Το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών επισκέφθηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ

01.10.2019 18:37
Το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών επισκέφθηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ - Media

 

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, επισκέφθηκε χθες το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού ο Α/ΓΕΣ επισκέφθηκε τον σταθμό διαλογής και περίθαλψης τραυματιών (ΣΔΠΤ), τον οποίο ανέπτυξε το 401 ΓΣΝΑ στο πλαίσιο της ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2019», όπου παρακολούθησε άσκηση που αφορούσε στην καταγραφή και διαλογή των απωλειών υγείας, στη διενέργεια σωστικών επεμβάσεων στο αυτοκινούμενο χειρουργείο του νοσοκομείου, στη σταθεροποίηση και βραχεία νοσηλεία ασθενών, καθώς και στη διακομιδή αυτών στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου. Επίσης αξιολογήθηκε ο ΣΔΠΤ, ώστε να εξετασθεί η δυνατότητα μελλοντικής χρήσης του για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων και της Πολιτικής Προστασίας, σε περιπτώσεις μαζικών καταστροφών.

Ο Α/ΓΕΣ, συνεχάρη τα στελέχη για τον επαγγελματισμό τους, το υψηλό ηθικό, αλλά και το αίσθημα ευθύνης που τους διακατέχει κατά την αντιμετώπιση των περιστατικών απωλειών υγείας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:02