search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:40
MENU CLOSE

Η συγκλονιστική στιγμή που ο αδερφός θύματος συγχωρεί την αστυνομικό που τον σκότωσε (Video)

03.10.2019 06:54
Η συγκλονιστική στιγμή που ο αδερφός θύματος συγχωρεί την αστυνομικό που τον σκότωσε (Video) - Media

 

Όλοι στο δικαστήριο του Ντάλας βαστούσαν την ανάσα τους και σκούπιζαν τα δάκρυα από τα μάτια τους. Στο εδώλιο κατέθετε ο αδερφός του θύματος και περιέγραφε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πως η λευκή αστυνομικός μπέρδεψε το σπίτι του γείτονα με το δικό της και πυροβόλησε σαν εισβολέα τον αφροαμερικανό αδερφό του, μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

«Ο αδερφός μου θα ζητούσε από το Θεό να τη συγχωρέσει» είπε ο αδερφός του θύματος με δάκρυα στα μάτια. Και σηκώθηκε πλησίασε την κατηγορούμενη και την αγκάλιασε. Θύτης και αδερφός θύματος αγκαλιάστηκαν σε μια ανακουφιστική αγκαλιά και για τους δυο. Η αστυνομικός έκλαιγε με λυγμούς και του ζητούσε συγνώμη.  

Το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μεταμέλειας στην αστυνομικό, καθώς και το γεγονός ότι, ούσα σε σύγχυση, μπέρδεψε τα σπίτια. Την τιμώρησε ωστόσο με 10 χρόνια φυλάκιση, για τον φόνο του γείτονά της Botham Jean, στο διαμέρισμά του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:40