search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:33
MENU CLOSE

Πατέρας δολοφόνησε με βραστό νερό τον 6χρονο γιο του «για να βγουν οι δαίμονες από μέσα του»

03.10.2019 07:56
Πατέρας δολοφόνησε με βραστό νερό τον 6χρονο γιο του «για να βγουν οι δαίμονες από μέσα του» - Media

 

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους. Η φρίκη ο πόνος και ο φόβος που έζησε ένα 6χρονο παιδί μέχρι να πεθάνει από βραστό νερό που έριχνε επάνω στο γυμνό κορμάκι του ο ίδιος του ο πατέρας.

Το περιστατικό συνέβη μέσα στο σπίτι του παιδιού στην Αριζόνα. Ο 31χρονος Πάμπλο Μαρτίνεζ προσφέρθηκε να κάνει εκείνος μπάνιο τον 6χρονο γιο του. Κλείδωσε την πόρτα και άνοιξε το βραστό νερό. Με δύναμη κράτησε το παιδάκι κάτω από το νερό να καίγεται και εκείνος του έλεγε συνεχώς πως το κάνει για να βγουν οι δαίμονες από μέσα του.

Η σύζυγος του που άκουγε τα ουρλιαχτά και τις κραυγές προσπάθησε να μπει στο μπάνιο αλλά ήταν κλειδωμένο. Όμως και εκείνη δεν ήταν στα καλά της. Μόλις ο Μαρτίνεζ της άνοιξε την πόρτα και είδε το παιδάκι να ξεψυχάει στα χέρια του, αντί να πάρει τηλέφωνο να έρθει κάποιο ασθενοφόρο, τηλεφώνησε σε έναν πάστορα για να του πει τι είχε συμβεί. Όταν έφτασαν οι διασώστες βρήκαν το παιδάκι ήδη νεκρό.

Στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε η σορός του διαπιστώθηκε ότι έφερε εγκαύματα 15% στο κεφάλι και τα χέρια.

ο Μαρτίνεζ είπε στους αστυνομικούς πως την περασμένη εβδομάδα παρατήρησε με τη σύζυγο του  έναν δαίμονα μέσα στον γιο του και το αγόρι «συμπεριφερόταν δαιμονικά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:33