search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:55
MENU CLOSE

Vodafone Smart Working – Το γραφείο σου παντού!

03.10.2019 11:32
Vodafone Smart Working - Το γραφείο σου παντού! - Media

 
Το Vodafone Business ανακοινώνει την εμπορική διάθεση του Vodafone Smart Working, ενός πρωτοποριακού και ολοκληρωμένου συνδυασμού σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων που απελευθερώνει επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και προσφέρει στους εργαζομένους τους όλα όσα χρειάζονται για να δουλεύουν από απόσταση και να παίρνουν το γραφείο τους παντού. 

To Vodafone Smart Working στηρίζεται στην εμπειρία του καινοτόμου προγράμματος Vodafone Home Office που εφαρμόζεται στην Vodafone Ελλάδας, και ενθαρρύνει τους εργαζομένους της να δουλεύουν από το σπίτι μία ημέρα την εβδομάδα, ώστε να κερδίζουν χρόνο από τις μετακινήσεις και να έχουν μία καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή. 

Συγκεκριμένα, το Vodafone Smart Working αποτελείται από ένα πρωτοποριακό πακέτο ψηφιακών εργαλείων που επιτρέπει στα στελέχη των επιχειρήσεων να μπορούν να δουλέψουν εκτός γραφείου εξίσου εύκολα και αποδοτικά και προσφέρει όλες τις απαραίτητες εφαρμογές και υπηρεσίες, με μηνιαίο και σταθερό κόστος, συνδυάζοντας ασφάλεια, συνδεσιμότητα, συνεργασία και επικοινωνία. 

Τα οφέλη του Vodafone Smart Working για τις επιχειρήσεις είναι σημαντικά, καθώς μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του λειτουργικού κόστους και την αύξηση της παραγωγικότητας, αλλά και στην ενδυνάμωση της εταιρικής φήμης, συμβάλλοντας τόσο στη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος όσο και στη προσέλκυση ταλαντούχων ανθρώπων. 

Αντίστοιχα οφέλη υπάρχουν και για τους εργαζομένους, καθώς μπορούν να συνεργάζονται εξ ίσου εύκολα και αποδοτικά από απόσταση, αλλά και να κερδίσουν περισσότερη ευελιξία, επιτυγχάνοντας μία καλύτερη ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, αλλά και μείωση του κόστους μετακίνησης. 

Το Vodafone Smart Working διατίθεται εμπορικά σε δύο πακέτα:

Το Vodafone Office Everywhere για εργασία από παντού συνδυάζει Vodafone Mobile Broadband 5GΒ για γρήγορη ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο, Office 365 Premium με όλα τα εργαλεία συνεργασίας, και Vodafone Secure Device Management Apps γιατί η ασφάλεια στην εργασία από απόσταση είναι σημαντική. 

Το Vodafone Home Office για εργασία από το σπίτι συνδυάζει Office 365 Premium με όλα τα εργαλεία συνεργασίας, την ολοκληρωμένη λύση επικοινωνίας Vodafone One Net που επιτρέπει σε κάθε εργαζόμενο να χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο σαν να είναι το σταθερό τηλέφωνο του γραφείου του  και Vodafone Secure Device Mobile για ασφάλεια στη χρήση κινητών συσκευών. 

Και τα δύο πακέτα συνδυάζονται με επιπρόσθετες υπηρεσίες, όπως Vodafone Contact Lists, το Vodafone Business Pass και το Vodafone Cloud Back up, που παρέχονται με έκπτωση. 

Με αφορμή την εμπορική διάθεση του Vodafone Smart Working, η γενική διευθύντρια του Vodafone Business, Κάτια Σταθάκη δήλωσε: «Η εργασία από απόσταση αποτελεί μία διεθνή τάση στις επιχειρήσεις με σαφή οφέλη για όλους. Στον όμιλο Vodafone πιστεύουμε σε μία διασυνδεδεμένη, ψηφιακή κοινωνία και χτίζουμε τα δίκτυα και τις υπηρεσίες του αύριο, που θα δώσουν τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να κάνει το βήμα προς την ψηφιακή εποχή. Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις, που μπορούν να απαντήσουν στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της αγοράς. Και είμαστε βέβαιοι ότι το Vodafone Smart Working παρέχει όλα εκείνα τα εργαλεία που χρειάζονται οι επιχειρήσεις ώστε να είναι πιο ακόμη πιο ανταγωνιστικές στην ψηφιακή οικονομία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:53