search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:56
MENU CLOSE

Με ελικόπτερο ο Μ. Δομαζάκης την ώρα που η εταιρεία παλεύει για την επιβίωση της (Video)

03.10.2019 12:05
Καταπέλτης για τους Αφούς Δομαζάκη το πόρισμα της Deloitte για την Creta Farms - Media

 

Με… ελικόπτερο έφθασε στην έδρα της εταιρείας ο εις εκ των δυο μεγαλομετόχων της εταιρείας κ. Μανώλης Δομαζάκης προκειμένου να συγκαλέσει την Γενική συνέλευση των μετόχων – αν και στο ΓΕΜΗ έχουν κατατεθεί τα έγγραφα της προηγούμενης Γενικής συνέλευσης των μετόχων από τον αδελφό του κ. Κ. Δομαζάκη, ο οποίος είχε ανακτήσει την πλειοψηφία των μετοχών.

Σύμφωνα με το Newmoney.gr το ελικόπτερο δεν προσγειώθηκε σε χώρο της εταιρείας , αλλά σε παρακείμενα χωράφια, ενώ την τελευταία φορά είχε αποχωρήσει από την εταιρεία μέσα σε φορτηγό με κρέατα.

Η πλευρά του κ. Κ. Δομαζάκη δεν έχει προσέλθει στην Γενική Συνέλευση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποστείλει εξώδικο προς τις δανείστριες τράπεζες.

Αυτό που συμβαίνει στην κρητική εταιρεία δεν έχει προηγούμενο στα χρηματιστηριακά χρονικά καθώς η οικογενειακή κόντρα κοντεύει να απαξιώσει την Creta Farms, η οποία προ ημέρων έλαβε την έγκριση των τραπεζών, προκειμένου να προχωρήσει η ενδιάμεση χρηματοδότηση.

Δυο ημέρες, όμως, πριν κατατεθούν οι προσφορές για την είσοδο στρατηγικού επενδυτή στην εταιρεία, ο κ. Μ. Δομαζάκης συνεχίζει να προκαλεί όλη την κοινωνία – καθώς μετέβη στον χώρο της εταιρείας χρησιμοποιώντας ελικόπτερο, όταν αφήνει απλήρωτους 800 εργαζόμενους ενω η εταιρεία της οποίας ήταν μέλος της διοίκησης χρωστα συνολικά 109 εκατ. ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:50