search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:47
MENU CLOSE

Ο Κιμ απειλεί: Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε πύραυλο από υποβρύχιο (Photos)

03.10.2019 12:38
Ο Κιμ απειλεί: Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε πύραυλο από υποβρύχιο (Photos) - Media
 
Σιγά μην σταματούσε…
 
Μπορεί οι διαρκείς επαφές του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να υποτίθεται ότι έχουν ως στόχο το «φρενάρισμα» της ανάπτυξης οπλικών συστημάτων μαζικής καταστροφής από την Πιονγκγιάνγκ, ωστόσο, φαίνεται ότι η αποτελεσματικότητά τους είναι… αμφίβολη.
Συγκεκριμένα, τα επίσημα ΜΜΕ της Βόρειας Κορέας ανακοίνωσαν ότι υπήρξε επιτυχημένη εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από υποβρύχιο, κάτι που ενισχύει σημαντικά την πυραυλική δύναμη της Πιονγκγιάνγκ εν όψει συζητήσεων με την Ουάσινγκτον για πιθανό αφοπλισμό.
Η εκτόξευση αυτή έρχεται μετά την αποτυχία των συνομιλιών στο Βιετνάμ, αλλά και άλλες δύο δοκιμές πυραύλων (μάλλον) στις αρχές Σεπτεμβρίου. Την ίδια στιγμή το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε ότι οι συζητήσεις με τη Βόρεια Κορέα θα ξαναρχίσουν σύντομα, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν περαιτέρω λεπτομέρειες.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:46