search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:20
MENU CLOSE

Ξεσπά ο Γ. Παρτσαλάκης: «Ο Μάρκος Σεφερλής, δεν υφίσταται για μένα πια» (Video)

03.10.2019 14:25
Παρτσαλάκης: Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου - Άλλαξα δίσκο, πλατό, ρουλεμάν  - Media
 
Καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ήταν ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τον Μάρκο Σεφερλή και όλα αυτά που είχε πει παλαιότερα, ξέσπασε.
 
«Δεν με αφορά, δεν υφίσταται ο Σεφερλής για μένα πια. Σε ορισμένα πράγματα είμαι απολύτως κάθετος στη ζωή μου. Κακό, επικίνδυνο, καμία αντίρρηση. Αλλά δεν με αφορά.
 
Θεωρώ ότι η συμπεριφορά του, το να στείλει στις 10 Νοεμβρίου ένα χαρτί που να λέει ότι “θέλω αυτό, εκείνο, το άλλο…” , τα οποία τα έχω αυτά, δεν τα λέω στον αέρα, έχω ένα συμβόλαιο στα χέρια μου, να ζητάει όλα αυτά τα πράγματα και να έχει απέναντί του 25 ηθοποιούς και άλλους 30 εργαζόμενους που τους άφηνε χωρίς δουλειά, δεν τους στέλνεις αυτό του χαρτί. Αυτό το χαρτί το στέλνεις τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και λες “κοιτάξτε, εγώ θέλω αυτά, μπορείτε;”.
 
Από εκεί και πέρα εγώ νομίζω ότι παίχτηκε ένα παιχνίδι εκεί χαριτωμένο από αυτά που παίζονται, φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, και σου λέει όταν φτάσουμε στο παρά πέντε κι όποιου περάσει. Τελικά, δεν του πέρασε και απλά το έργο δεν έγινε. Κι ευτυχώς που έγινε μετά. Κάνει τη δουλειά του ο άνθρωπος, είναι εξαιρετικός, γεμίζει τα θέατρα, αυτό δεν μπορώ να το αρνηθώ, για όνομα του θεού. Ήταν μια απολύτως αντισυναδελφική συμπεριφορά».
 

Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:20