search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:12
MENU CLOSE

Η Μicrosoft επιστρέφει στην κινητή τηλεφωνία – Αλλά δεν θέλει να το λέμε «κινητό»

03.10.2019 15:12
Η Μicrosoft επιστρέφει στην κινητή τηλεφωνία - Αλλά δεν θέλει να το λέμε «κινητό» - Media

 

Κι εκεί που όλοι πίστευαν ότι η Microsoft είχε εγκαταλείψει οριστικά την προσπάθειά της να μπει στο χώρο της κατασκευής συσκευών κινητής τηλεφωνίας, ο υπεύθυνος συσκευών της εταιρείας Panos Panay παρουσίασε χθες στο πλαίσιο των ανακοινώσεων για τη σειρά Surface και μια συσκευή που δείχνει να ξαναβάζει την εταιρεία στο χάρτη της κινητής τηλεφωνίας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη συσκευή με την ονομασία Surface Duo, ένα… ταμπλετόφωνο, που αποτελείται από δύο οθόνες 5,6 ιντσών, που κλείνουν (clamshell σχεδιασμός), το οποίο τρέχει με Android, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της Microsoft.

To Microsoft Duo μπορεί να «τρέξει» ταυτόχρονα δύο διαφορετικές εφαρμογές σε κάθε οθόνη ενώ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ταμπλέτα 8,3 ιντσών, με τη μία οθόνη να παίζει το ρόλο του πληκτρολογίου.

Σχεδιαστικά η συσκευή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Panay επέμενε ότι δεν πρόκειται για τηλέφωνο, αλλά για μια ακόμα εκδοχή των υπολογιστικών μηχανών Surface της Microsoft.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:11