search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:18
MENU CLOSE

Μάχη για τη ζωή του δίνει 27χρονος που ξυλοκοπήθηκε αλύπητα στο Βόλο

03.10.2019 17:18
Σοκ στο Κουκάκι: Νέκρή γυναίκα που έπεσε από τον 7ο όροφο ξενοδοχείου - Media
 
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείο Βόλου, νοσηλεύεται ένας 27χρονος κάτοικος της περιοχής, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από νυχτερινό κέντρο, στα Παλαιά Βόλου, τα ξημερώματα της Κυριακής.
 
Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη, και σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.
 
Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων, που φέρονται να απασχολούνται στο μπαρ, όπου σημειώθηκε η συμπλοκή, ενώ η Εισαγγελία Βόλου άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
 
Οι φίλοι του, που τον αναζητούσαν επειδή δεν είχε δώσει σημεία ζωής, μετέβησαν στο σπίτι του και έσπασαν την πόρτα για να μπουν μέσα. Εκεί, τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.
 
Όπως εικάζεται, μετά τη συμπλοκή στο νυχτερινό κέντρο, ο 27χρονος πήγε στο σπίτι του και κοιμήθηκε, ενώ δεν ήταν καλά στην υγεία του.
 
Οι συγγενείς του ενημερώθηκαν και έσπευσαν στο νοσοκομείο όπου ενημερώθηκαν για την κρισιμότητα της κατάστασης.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, καθώς από τον τραυματισμό του υπέστη αιματώματα στο κεφάλι και στη συνέχεια διασωληνώθηκε.
 
Πηγή: enikos.gr/taxydromos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:18