search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:52
MENU CLOSE

Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή Χρήστο Στυλιανέα

03.10.2019 17:53
Ρωσία: Κατέρρευσε πάγος σε καταρράκτη στην Καμτσάτκα – Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες (Photos) - Media

Ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Στυλιανέας από την Πάτρα νοσηλεύται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Οπως αναφέρει ανάρτηση της σελίδας του στο Facebook: “Δυστυχώς, ο Χρήστος Στυλιανέας δεν μπόρεσε σήμερα να μάθει για την επίσημη κυκλοφορία του cd, γιατί νοσηλεύεται από τις 17 Σεπτεμβρίου και σήμερα μετά από μια επέμβαση, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση… Ας κάνουμε όλοι μια ΠΡΟΣΕΥΧΗ να γίνει το καλύτερο για τον ίδιο και να δώσει δύναμη στην οικογένειά του!”.

Ο γνωστός μουσικός Νίκος Φορλίδας έγραψε στην σελίδα του για τον Χρήστο Στυλιανέα:

“Όσοι έχουν ακούσει την υπέροχη φωνή του…. όσοι γνώρισαν από κοντά την ανθρωπιά του στο πατάρι ή στην ζωή….. και όσοι από τους φίλους και τις φίλες επιθυμούν ας κοιτάξουν αυτή την εικόνα για μερικά δευτερόλεπτα και ας ευχηθούν περαστικά στον Χρήστο Στυλιανέα για ταχεία ανάρρωση στην πολύ δύσκολη περιπέτεια υγείας που τον ταλαιπωρεί”.

Πηγή: tempo24.news

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:52