27/01/2020 01:26:54

Χωρίς μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων έμεινε το τραμ

Χωρίς μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων έμεινε το τραμ - Media

 

Πρόβλημα με την έκδοση εισιτήριων και καρτών αντιμετωπίζουν οι επιβάτες που μετακινούνται με το τραμ στα νότια προάστια.

Η έκδοση εισιτηρίων και καρτών γίνεται μετ’ εμποδίων καθώς από τα 48 μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων και καρτών έχουν απομείνει μόλις 23 στους σταθμούς του τραμ στα νότια προάστια.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος των εργαζομένων στο τραμ Ηλίας Μανιατάκης, από το 2018 αφαίρεσαν μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων από σταθμούς του τραμ και τα τοποθέτησαν στο μετρό.

Αποτέλεσμα ήταν να μην εξυπηρετούνται οι επιβάτες που θέλουν να μετακινηθούν στα νότια προάστια εξ αιτίας της ελλείψεις μηχανημάτων καθώς δεν μπορούν να εκδώσουν εισιτήριο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Μανιατάκη, που μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ελλάδα 94,3», σε ελέγχους οι ελεγκτές συνήθως δείχνουν ανοχή όταν αντιλαμβάνονται πως επιβάτες του τραμ δεν διαθέτουν εισιτήριο, καθώς γνωρίζουν το πρόβλημα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.