search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:36
MENU CLOSE

Εντυπωσιακή απόδραση αλά Αρσέν Λουπέν για κρατούμενη, μέσα από οδοντιατρείο – Πήδηξε από το παράθυρο (Video)

04.10.2019 06:30
Εντυπωσιακή απόδραση αλά Αρσέν Λουπέν για κρατούμενη, μέσα από οδοντιατρείο - Πήδηξε από το παράθυρο (Video) - Media

 

Η Αίντα Μερλάνο από την Κολομβία είναι μια καταδικασμένη πολιτικός. Κατηγορήθηκε ότι μοίρασε 1,7 εκατ. δολάρια προκειμένου να την ψηφίσουν στις εκλογές του 2018. Εξέτιε ποινή κάθειρξης 15 ετών.

Την περασμένη εβδομάδα η Αίντα βγήκε από τη φυλακή και συνοδεία σωφρονιστικού υπαλλήλου μεταφέρθηκε σε οδοντιατρείο για προγραμματισμένο ραντεβού στην πόλη Μπογκοτά.

Οι κάμερες ασφαλείας του οδοντιατρείου τη δείχνουν να χαιρετά τον γιατρό ο οποίος στη συνέχεια, βγαίνει για λίγο από το δωμάτιο. Τότε η Αίντα βρίσκει ένα κόκκινο σχοινί το δένει κάπου το πετάει από το παράθυρο και κάνει τη μεγάλη απόδραση. Όταν φτάνει στο έδαφος την περιμένει κάποιος άγνωστος άνδρας με μηχανή, η Αίντα την καβαλάει  και στη συνέχεια εξαφανίζονται και οι δυο.

Οι αρχές την αναζητούν και μέσω της Ιντερπόλ ενώ ανακρίνουν και τον οδοντίατρο αλλά και τη σωφρονιστική υπάλληλο που συνόδευε την Αίντα. Μάλιστα την έχουν επικηρύξει για 15.000 δολάρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:35