search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:45
MENU CLOSE

Επικίνδυνα «πυρά» του δημάρχου Σύμης κατά του Λιμενικού: Κάνει τον ταξιτζή στους μετανάστες (Audio)

04.10.2019 07:20
Επικίνδυνα «πυρά» του δημάρχου Σύμης κατά του Λιμενικού: Κάνει τον ταξιτζή στους μετανάστες (Audio) - Media

 

Ακραία ρητορική χρησιμοποίησε για ακόμη μια φορά ο δήμαρχος της Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 για τα προβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα των κατοίκων του νησιού εξαιτίας της νέας αύξησης των προσφυγικών ροών.

Αυτήν την φορά, πέρα από τους ίδιους τους μετανάστες και πρόσφυγες, έστρεψε τα «πυρά» του και κατά του Λιμενικού.

«Περιφέρονται ελεύθεροι. Δεν έχει γίνει καταγραφή. 80-100 βρίσκονται στο Αστυνομικό τμήμα και οι υπόλοιποι 500 περιφέρονται, έχουν φτάσει μέχρι την είσοδο του σχολείου. Όπου θέλουν κάνουν την ανάγκη τους όπου θέλουν κοιμούνται. Σαν τουρίστες ήρθαν σαν τουρίστες πιστεύω να φύγουν», σημείωσε αρχικά και συνέχισε:

«Έρχονται με φουσκωτές βάρκες ανενόχλητοι. Το Λιμενικό κάνει τον ταξιτζή. Αν βγουν σε κάποια παραλία μη προσβάσιμη τότε τους παίρνει από εκεί και τους φέρνει στην πόλη».

Σύμφωνα με τον ίδιο, τους τελευταίους 4 μήνες από την Σύμη έχουν περάσει 1.700-1.800 μετανάστες.

Ο δήμαρχος της Σύμης δεν θα πρέπει να ξεχνά ότι αν οι λιμενικές αρχές και των δυο χωρών επιχειρήσουν να λειτουργήσουν αποτρεπτικά και να εμποδίσουν τις λέμβους των μεταναστών προς την Ελλάδα, ενώ βρίσκονται εν πλω, τίθονται αυτόματα σε μεγάλο κίνδυνο οι ζωές των κατατρεγμένων αυτών ανθρώπων και ελλοχεύει ο κίνδυνος να ζήσουμε και άλλες ανθρώπινες τραγωδίες. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:44