search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:10
MENU CLOSE

Ληστής σπάει με μια γροθιά το άθραυστο τζάμι και ορμάει στον γκισέ για να κλέψει τα χρήματα (Video)

04.10.2019 07:42
Ληστής σπάει με μια γροθιά το άθραυστο τζάμι και ορμάει στον γκισέ για να κλέψει τα χρήματα (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη ανταλλακτήριο συναλλάγματος στο Καζακστάν. Η υπάλληλος κάθεται ασφαλής πίσω στον γκισέ της και προστατεύεται από ένα άθραυστο τζάμι. Τότε εμφανίζεται ο ληστής που φοράει μαύρα και της ζητάει επιτακτικά να του ανοίξει την πόρτα για να μπει. Η υπάλληλος που νόμιζε ότι ήταν ασφαλής του απαντάει αρνητικά και του λέει να φύγει.

Ο ληστής σαν απάντηση ρίχνει μια γροθιά στο τζάμι με γυμνό χέρι και το κάνει θρύψαλα. Η κοπέλα δεν πιστεύει αυτό που βλέπει και τρέχει προς την πόρτα να γλιτώσει τη στιγμή που ο ληστής σκαρφαλώνει και μπουκάρει στον γκισέ.

Την προλαβαίνει και βγάζει ένα μαχαίρι και την ακινητοποιεί. Η κοπέλα εκλιπαρεί για τη ζωή της. Ο ληστής την σέρνει πάλι πίσω από το γκισέ, ανοίγει το συρτάρι παίρνει τα χρήματα και εξαφανίζεται.

Η υπάλληλος ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν και λίγο αργότερα ο ληστής είχε ταυτοποιηθεί από το βίντεο. Συνελήφθη λίγες ώρες μετά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:08