search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:03
MENU CLOSE

ΝΔ για τα 45 χρόνια από την ίδρυση της: Βρεθήκαμε στη σωστή πλευρά της ιστορίας

04.10.2019 08:28
ΝΔ για τα 45 χρόνια από την ίδρυση της: Βρεθήκαμε στη σωστή πλευρά της ιστορίας  - Media

 

Σαράντα πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας και σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι η ΝΔ από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στη σωστή πλευρά της ιστορίας και συνεχίζει στην ίδια ρότα προκειμένου οι Ελληνες να μπορούν να κοιτούν μπροστά με αισιοδοξία.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση τονίζεται:

«Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει σήμερα 45 χρόνια προσφοράς στη χώρα. Η παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι ταυτισμένη με την πορεία της χώρας από τη Μεταπολίτευση και μετά. Από την εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας, την ένταξή μας στην ΕΟΚ, μέχρι τις τολμηρές μεταρρυθμίσεις που κράτησαν την Ελλάδα όρθια στα δύσκολα και μέσα στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Νέα Δημοκρατία όλα αυτά τα χρόνια, με γνώμονα την υπευθυνότητα, τη σύνεση, και τον ορθό λόγο, βρέθηκε στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Αυτή την παρακαταθήκη αξιοποιούμε και συνεχίζουμε, ιδιαίτερα σήμερα που η παράταξή μας καλείται να οδηγήσει την Ελλάδα στη νέα εποχή αφήνοντας πίσω οριστικά το διχασμό και το λαϊκισμό. Οι Έλληνες μπορούν να κοιτούν μπροστά με αισιοδοξία».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:02