search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:58
MENU CLOSE

«Λουκέτο» στο χλιδάτο κατάστημα Victoria’s Secret στη Μύκονο (Photo)

04.10.2019 09:30
«Λουκέτο» στο χλιδάτο κατάστημα Victoria’s Secret στη Μύκονο (Photo) - Media

 

Ανοίγουν τα φτερά τους και… εγκαταλείπουν τη Μύκονο τα «αγγελάκια» του διάσημου οίκου της Victoria’s Secret που βάζει οριστικά λουκέτο στο νησί των ανέμων.

Ήδη, μάλιστα, πακεταρίστηκε το εκλεκτό εμπόρευμα που κοσμούσε τις προθήκες του καταστήματος, που είχε κάνει εγκαίνια στο νησί των ανέμων το καλοκαίρι του 2015βκαι αποτέλεσε ένα κοσμικό γεγονός πέρα από τα όρια της επιχειρηματικότητας.

Μόλις τέσσερα χρόνια μετά τα ηχηρά εγκαίνια στο κατάστημα της Victoria’s Secret απένειμαν κούτες και ξηλωμένες βιτρίνες, αφού οι «άγγελοι» δεν κατάφεραν να ριζώσουν επιχειρηματικά στο κυκλαδίτικο νησί. Προφανώς, κριτήριο για να συμπεριληφθεί και το κατάστημα της Μυκόνου σε αυτά που βάζουν λουκέτο θα ήταν ο χαμηλότερος από τις προσδοκίες τζίρος παρότι το νησί τραβά σαν μαγνήτης τον πλούτο.

Εσώρουχα και αξεσουάρ

Δεν πρόκειται, όμως, για επιλεκτική αποχώρηση από τη Μύκονο, αφού ο γνωστός οίκος εσωρούχων και γυναικείων αξεσουάρ έχει προαποφασίσει και εκτελεί ήδη ένα σχέδιο το οποίο προβλέπει ότι μέσα στο 2019 θα κλείσουν συνολικά 53 καταστήματά του σε ολόκληρο τον κόσμο, αν και ακόμα διατηρεί σχεδόν 1000 μόνο στις ΗΠΑ.

Ούτως ή άλλως, με απόφαση της μητρικής εταιρείας, η Victoria’s Secret που ιδρύθηκε το 1977 έχει θέσει έναν γενικότερο στόχο επαπροσδιορισμού των δραστηριοτήτων της. Γνώμονας είναι η εξέλιξη τόσο στον τρόπο προβολής όσο και στα προϊόντα που θα υπογραφεί, ώστε να επιβιώσει απέναντι σε ισχυρούς ανταγωνιστές.

Πηγή: Εspresso 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15