search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:38
MENU CLOSE

Μουκίδης: Θα καταθέσω αγωγή μισού εκατομμυρίου ευρώ στον Σφακιανάκη (Video)

04.10.2019 11:22
Μουκίδης: Θα καταθέσω αγωγή μισού εκατομμυρίου ευρώ στον Σφακιανάκη (Video) - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο Γιώργος Μουκίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δικαστικη διαμάχη του με τον Νότη Σφακιανάκη.

Ο γνωστός συνθέτης αποκάλυψε ότι η υπόθεση αυτή δεν έχει κλείσει και ότι στο άμεσο μέλλον πρόκειται να καταθέση μια αγωγή για μισό εκατομμύριο ευρώ. «Συνεχίζεται το «έργο», θα καταθέσω και μια αγωγή αυτές τις μέρες για μισό εκατομμύριο ευρώ. Μόλις τα πάρω, δεσμεύομαι δημόσια ότι θα τα δώσω σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη. Είναι πάρα πολύ σκληρό να χρησιμοποιούνται τα έργα μας δεξιά κι αριστερά και μην πληρωνόμαστε καθόλου. Έχω να πληρωθώ από τον Ιούνιο του 2016. Όταν ένα κομμάτι είναι διαχρονικό και παίζεται μέχρι σήμερα, μπορεί να σου δώσει 15.000 και 20.000 ευρώ» είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς αν θα έγραφε για τον Sin Boy ο Γιώργος Μουκίδης απάντησε ότι κρίνει ότι δεν θα μπορούσε να τραγουδήσει δικά του κομμάτια, τονίζοντας ότι σύμφωνα με τον ίδιο, δεν τραγουδά καν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:36