04/08/2020 00:08:13

Ανατροπή με τον Χορταρέα: Διαψεύδει η μητρόπολη Λαγκαδάς ότι είναι ιερέας της

Ανατροπή με τον Χορταρέα: Διαψεύδει η μητρόπολη Λαγκαδάς ότι είναι ιερέας της - Media
Δελτίο τύπου εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά με το οποίο διαψεύδει ότι ο Νίκος Χορταρέας είναι ιερέας της.
 
"Με αφορμή παλαιότερες και νεότερες δημοσιεύσεις που αφορούν τον π. Κυπριανό Χορταρέα εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητρόπολης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης ανακοινούται ότι ουδέποτε υπήρξε κληρικός αυτής, ούτε είναι εγγεγραμμένος ως δόκιμος μοναχός ή μοναχός σε οποιαδήποτε Ιερά Μονή της Ιεράς μας Μητροπόλεως" τονίζει η Μητρόπολη και αναφέρεται σε επισκέψεις του πρώην αστρολόγου στο Ερευνητικό Ινστιτούτο για τη νόσο Αλτσχάιμερ, στην κοινότητα Ηρακλείου στον Λαγκαδά:
 
"Οι δε επισκέψεις του στο Ερευνητικό Ινστιτούτο δια τη νόσο Alzheimer και συναφών εγκεφαλικών διαταραχών, εν τοις ορίοις της καθ΄ημάς Επαρχίας, αφορούν σε προσωπικά δεδομένα του ιδίου".
 
Στη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η "Espresso" διακρίνεται ο Νίκος Χορταρέας με μακριά γένια και ένδυση ιερέα. Κύκλοι της Μητρόπολης, σύμφωνα με την εφημερίδα, είχαν δηλώσει τότε ότι "εδώ και χρόνια φοράει το μοναχικό σχήμα" και δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να ασκεί πλέον καθήκοντα ιερέα.
 
Αν όμως, ο 63χρονος δεν ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, τότε πού ανήκει;
 
Πηγή: Espresso

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.