search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:49
MENU CLOSE

Νέος ρόλος για τον Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΪ

05.10.2019 10:35
Τηλεόραση: Εμπάργκο Alpha στον Νίκο Μουτσινά - Media

 

Η μεταγραφή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ συζητήθηκε πολύ αυτό το καλοκαίρι.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής έκανε θραύση μέσα από τη συχνότητα του Open Beyond πέρσι και ήταν περιζήτητος. Δημοσιεύματα τον ήθελαν εκτός από την μεσημεριανή εκπομπή να αναλαμβάνει και δεύτερο πρότζεκτ στο κανάλι του Φαλήρου.

Ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού ανέφερε ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα αναλάβει την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ. Όπως φαίνεται όμως κι αυτό θα ανατραπεί αφού ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι και σε δεύτερο πρότζεκτ στον ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «MYtv» οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ έχουν αρχίσει μία σειρά συζητήσεων με τον ηθοποιό – παρουσιαστή για να καθίσει σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του νέου σόου «Masked Singer».

Το talent show θα βγει στον αέρα τον Ιανουάριο του 2020. Σύμφωνα με το κόνσεπτ διάφορα πρόσωπα της showbiz θα μεταμφιέζονται και κανείς από τους κριτές ή το κοινό δεν μπορεί να τους αναγνωρίσει, παρά μόνο να τους ακούσει!

Πηγή: dailymedia.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15