search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:28
MENU CLOSE

Δανάη Μπάρκα: Μην κατηγορείτε τα ροτβάιλερ – Δημόσιο μήνυμα

05.10.2019 12:28
Δανάη Μπάρκα: Μην κατηγορείτε τα ροτβάιλερ - Δημόσιο μήνυμα  - Media

 

Μήνυμα για τα σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων έστειλε η Δανάη Μπάρκα. 

Σχολιάζοντας τα τέρατα που έχουν γραφτεί και ενοχοποιούν τους σκύλους της συγκεκριμένης ράτσας και όχι τους ανθρώπους που δεν τα έχουν κοινωνικοποιήσει σωστά, η ηθοποιός έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram. 

«Η Ροξυ μου. Η ρόξυ ειναι Rottweiler. Ακούγονται και γράφονται τόσα πολλά άσχημα λόγια γι’ αυτά τα σκυλάκια που είναι σχεδόν άδικο. Η Ροξυ υποτίθεται ότι είναι άγρια αλλά δεν είναι. Υποτίθεται ότι δαγκώνει κόσμο αλλά δεν δαγκώνει. Υποτίθεται ότι είναι επικίνδυνη αλλά δεν είναι. Υποτίθεται ότι σκοτώνει αλλά δεν σκοτώνει. Υποτίθεται ότι είναι απρόβλεπτη αλλά δεν είναι. Αντιθέτως, είναι ένα σκυλί που είναι σαν λούτρινο, κάνω φωτογραφίσεις-γυρίσματα-πρόβες και υπάρχουν άνθρωποι που δεν την έχουν αντιληφθεί στον χώρο μέχρι την στιγμή που θα έρθει να ζητιανέψει χάδια χώνοντας το μουσούδι της στο χέρι σου.
Είναι ένα σκυλί που μπαίνει στα θέατρα και περιμένει ήσυχη να τελειώσω την παράσταση. Είναι ένα σκυλί που όποιος το συναντάει ξεπερνάει τους φόβους του με τα σκυλιά. Είναι ένα σκυλί που όποιον φιλοξενώ σπίτι, κοιμούνται αγκαλιά. Είναι ένα σκυλί που έχει μεγαλώσει μόνο παίζοντας και αγαπώντας κόσμο. Είναι ένα σκυλί που πάμε για καφέ παντού-λες κ είναι μαλτεζάκι-και σταματάει όλος ο περαστικός κόσμος για φωτογραφίες και αγκαλιές λες κ είναι ψεύτικο. Είναι ένα σκυλί που όποιος το ξέρει το έχει σαν δικό του. Τα σκυλιά είναι οι άνθρωποι που τα μεγαλώνουν. Προφανώς όταν νιώσουν απειλή θα γίνουν άγρια ή αντιδραστικά ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
Οι άνθρωποι αν νιώσουμε ότι κάποιος κάνει κακό θα «ορμήσουμε» αντίστοιχα. Η Ρόξυ μου είναι το σκυλί που όλοι λατρεύουν να παίζουν και να αγκαλιάζουν επειδή μεγάλωσε με αγάπη. Μην τα «κατηγορείται» τα ροτβαιλερ, επειδή υπάρχουν κάποια που μεγαλώνουν με λάθος τρόπο-τους ανθρώπους να φοβάστε όχι αυτά.. Σήμερα γιορτάζουν όλα τα ζωάκια. Αγαπήστε τα. Φροντίστε τα. Αγκαλιάστε τα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:28