search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:17
MENU CLOSE

Σοβαρός τραυματισμός στις πρόβες της «Παριζιάνας» – Στο νοσοκομείο ηθοποιός της παράστασης

05.10.2019 14:47
Σοβαρός τραυματισμός στις πρόβες της «Παριζιάνας» - Στο νοσοκομείο ηθοποιός της παράστασης  - Media

 

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στις πρόβες της παράστασης «Η Παριζιάνα» που ανεβαίνει στο θέατρο Broadway.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», πρόκειται για τον Πέτρο Ξεκούκη που παίζει τον ρόλο του Ελληνοαμερικανού Τζιμ Κούφος και στη συγκεκριμένη σκηνή θα έπεφτε από τη σκηνή σε ένα στρώμα τοποθετημένο πίσω από τον χώρο που θα στεκόταν.

«Είναι η σκηνή που ο Καλλιβωκάς πέφτει από τη βουνοκορφή και φωνάζει “προσέχω” αλλά δεν την ολοκληρώνει τη φράση και η Ρένα Βλαχοπούλου του λέει: “Αμ, δεν προσέεεεεεε…”. Εγώ, λοιπόν, έπρεπε να πέσω ανάσκελα προς τα πίσω μεταξύ σκηνής και ενός κενού που υπάρχει και έχει ντυθεί με κόντρα πλακέ. Καθώς έπεφτα, το στρώμα έφυγε από τη θέση του, με αποτέλεσμα να χτυπήσω το πίσω μέρος του κεφαλιού πάνω στο σίδερο και στα ξύλα. Έχασα για μερικά λεπτά το φως μου. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί και ούτε θυμόμουν που βρισκόμουν.

Τρομοκρατήθηκαν όλοι, έτρεξαν να μου προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Εγώ προσπάθησα να συνεχίσω τις πρόβες με τους συναδέλφους, αλλά ήταν αδύνατον αυτό γιατί είχα φοβερή ζάλη. Ύστερα από κάποια ώρα πήρα το αυτοκίνητο να πάω στο σπίτι μου, στα Μέγαρα. Εκεί διαπίστωσα ότι είχα κάτι πιο σοβαρό από ένα απλό χτύπημα, καθώς ένιωθα φριχτούς πόνους.

Ενημέρωσα έναν συγγενή γιατρό μου και με μετέφεραν στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε, ύστερα από αξονική τομογραφία που έκανα, ότι έχω εσωτερική αιμορραγία. Μου έχουν δώσει κάποια φάρμακα για να υποχωρήσει το αιμάτωμα και θα νοσηλευτώ ξανά σε 10 μέρες, οπότε θα κάνω και πάλι αξονική τομογραφία. Οι γιατροί, πάντως, δεν μου απέκλεισαν το ενδεχόμενο για επέμβαση στο κεφάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:17