search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:07
MENU CLOSE

The Voice: Αγνώριστη η Αρετή Κοσμίδου – Δείτε πώς είναι σήμερα (Photo)

05.10.2019 17:00
The Voice: Αγνώριστη η Αρετή Κοσμίδου - Δείτε πώς είναι σήμερα (Photo) - Media

 

Λίγα χρόνια πριν, είχε προκαλέσει μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομά της με αφορμή τη συμμετοχή της στο talent show που προβαλλόταν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Τότε ήταν μόλις 16 ετών και ανήκε στην ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη και μάλιστα, παρά το νεαρό της ηλικίας της είχε καταφέρει να φτάσει στον τελικό, αποσπώντας τις θετικότερες κριτικές.

Βέβαια τη νίκη την είχε πάρει τελικά η Κύπρια Μαρία Έλενα Κυριάκου, στερώντας της έτσι το μεγάλο έπαθλο, όχι όμως και τη δυνατότητα να διεκδικήσει μία λαμπρή καριέρα στον χώρο του τραγουδιού..

Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια που μεσολάβησαν, η Αρετή άλλαξε τελείως, ενώ πρόσφατα αποφάσισε να επανέλθει δυναμικά στον χώρο του τραγουδιού και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Απ’ ό,τι φαίνεται, πρόκειται για ένα δυναμικό comeback, καθώς η Αρετή Κοσμίδου επανήλθες έχοντας αλλάξει τόσο το όνομά της όσο και την εμφάνισή της.

Ξεχάστε λοιπόν το Αρετή Κοσμίδου και υποδεχτείτε την… Aretha.

Και αν τη θυμάστε με μακριά μαλλιά και πολύ casual look, θα πρέπει να τη συνηθίσετε εντελώς διαφορετική, καθώς πλέον έχει κοντά μαλλιά και θυμίζει άλλες εποχές στυλιστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:02