search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:53
MENU CLOSE

Κόρινθος: Επίθεση αγνώστων σε ΚΤΕΛ με 37 επιβαίνοντες (Photos)

06.10.2019 06:10
Κόρινθος: Επίθεση αγνώστων σε ΚΤΕΛ με 37 επιβαίνοντες (Photos) - Media

 

Τον Χάρο με τα μάτια τους είδαν ο οδηγός του λεωφορείου ΚΤΕΛ Αχαϊας και οι 37 επιβαίνοντες, όταν άγνωστοι πέταξαν μεγάλες πέτρες στο παρμπρίζ του οχήματος, στο 62ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων.

Προκλήθηκαν υλικές ζημιές ενώ η ψυχραιμία του οδηγού αποδείχθηκε σωτήρια καθώς κατάφερε να μην χάσει τον έλεγχο του λεωφορείου. Το λεωφορείο με τους επιβαίνοντες βρίσκεται ακινητοποιημένο στο ΚΤΕΛ Ισθμού και από ΄κει θα μεταφερθούν με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κορινθίας στην Αχαϊα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τα περιστατικά αυτά είναι καθημερινά και μπορούν να αποβούν μοιραία για τους διερχόμενους οδηγούς.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Δυτικής Αττικής. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: korinthostv

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10