search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:01
MENU CLOSE

Δολοφονία καρδιολόγου στη Σητεία: Τι έδειξε το τεστ DNA για την πατρότητα του παιδιού του

06.10.2019 11:21
Δολοφονία καρδιολόγου στη Σητεία: Τι έδειξε το τεστ DNA για την πατρότητα του παιδιού του - Media

 

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση δολοφονίας του 62χρονου καρδιολόγου τον Οκτώβριο του 2017 από τον φερόμενο ως εραστή της γυναίκας του.

Ο καρδιολόγος φαίνεται ότι είχε εκμυστηρευτεί ότι αμφισβητούσε την πατρότητα του 6χρονου παιδιού που είχε αποκτήσει με την σύζυγό του και μετά την τραγική δολοφονία του έγινε τεστ DNA, που αποδεικνύει την πατρότητα του παιδιού. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Λασιθίου είχε ορίσει πραγματογνώμονα μοριακή βιολόγο-γενετίστρια προκειμένου να γνωμοδοτήσει εάν ο άτυχος καρδιολόγος ήταν ο φυσικός του πατέρας του ανήλικου.

«Το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA αποδεικνύει περίτρανα πως το παιδί της εντολέως μου είναι και παιδιού του άτυχου καρδιολόγου», ανέφερε ο κ. Βαγγέλης Στρατουδάκης, εκ των συνηγόρων υπεράσπισης της χήρας, σε δηλώσεις του στο cretalive.gr.

«Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του τεχνικού μας συμβούλου Γιώργου Φιτσιαλού, δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία για την πατρότητα του 6χρονου παιδιού. Το πόρισμα, με βεβαιότητα που αγγίζει το 99,99% καταρρίπτει κάθε αμφιβολία. Άλλωστε εμείς ήμασταν σίγουροι για το αποτέλεσμα και αυτός ήταν ο λόγος που προσπαθήσαμε να επισπεύσουμε τη διαδικασία της εξέτασης DNA καθώς δεν ήταν δίκαιο να ακούγεται οποιαδήποτε ψευδής ή συκοφαντική είδηση και αναφορά σχετικά με την πατρότητα του παιδιού. Το αποτέλεσμα από την δικαστική πραγματογνώμονα θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Τρίτη», πρόσθεσε. Σημειώνεται ότι η χήρα του καρδιολόγου και ο Βούλγαρος εραστής της έχουν καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία του άτυχου 62χρονου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:55