search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:33
MENU CLOSE

Αννίτα Ναθανήλ: Η κόρη μου θα πήγαινε στο GNTM μόνο πάνω από το πτώμα μου

06.10.2019 13:05
Αννίτα Ναθανήλ: Η κόρη μου θα πήγαινε στο GNTM μόνο πάνω από το πτώμα μου  - Media

 

Καταπέλτης για όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι μόδας του Star ήταν η Αννίτα Ναθαναήλ. 

Μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, το πρώην μοντέλο αναφέρθηκε στο GNTM και είπε πως σε καμία περίπτωση δεν θα επέτρεπε στην κόρη της να δηλώσει συμμετοχή σε ένα τέτοιο ριάλιτι.

«Η κόρη μου μόνο πάνω από το πτώμα μου θα μπορούσε να πάει στο GNTM», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Αυτά τα πράγματα που κάνουν στο GNTM κανένα μοντέλο που σέβεται τον εαυτό του δεν τα περνάει». 

«Ο γάμος μου ήταν ένας από τους λόγους που σταμάτησα την τηλεόραση» εξήγησε η Αννίτα Ναθαναήλ ξεκαθαρίζοντας ότι δεν την «ενδιέφερε να γίνει παρουσιάστρια».

Επιχειρηματίας πλέον δουλεύει μαζί με τον σύζυγό της.

Μεταξύ άλλων, το πρώην μοντέλο αναφέρθηκε και στο «Στο real housewives».  «Δεν ήξερα ότι θα ξεκατινιαστούμε τόσο… Δεν μετανιώνω για τη συμμετοχή μου γιατί ήταν τα πιο εύκολα 12.000 που έβγαλα στη ζωή μου», είπε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50