search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:37
MENU CLOSE

Kύπρος: Στην αντεπίθεση περνά η Ρωσίδα που δέχτηκε ρατσιστική επίθεση σε πάρκινγκ (Video)

07.10.2019 09:21
Kύπρος: Στην αντεπίθεση περνά η Ρωσίδα που δέχτηκε ρατσιστική επίθεση σε πάρκινγκ (Video) - Media

 

Σε εκπομπή κυπριακής τηλεοπτικού σταθμού φιλοξενήθηκε η κ.Σβετλάνα Ζαΐτσεβα, η οποία έγινε θύμα ρατσιστικής επίθεσης σε πάρκινγκ στη Λάρνακα το περασμένο Σάββατο.

Η γυναίκα, με τη βοήθεια μεταφράστριας, αποκάλυψε ότι πρόθεσή της είναι να κινηθεί νομικά εναντίον των τριών γυναικών, ενώ τόνισε πως αν ζητούσαν συγνώμη εκείνο το βράδυ τότε θα το δεχόταν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πλέον είναι αργά.

Εξιστορώντας το ιστορικό της επίθεσης, η κ.Σβετλάνα είπε ότι αντιλήφθηκε το αμάξι των γυναικών να κτυπά άλλο αμάξι και τότε προσέγγισε το αυτοκίνητό τους, αφού αντιλήφθηκε ότι δεν κατέβαινε κανείς απ’ αυτό.

Η γυναίκα απέρριψε τους ισχυρισμούς που είδαν το φως της δημοσιότητας και την ήθελαν να απαιτεί λεφτά προκειμένου να μην καταγγείλει την υπόθεση στην Αστυνομία. «Τράβηξα βίντεο για να προστατεύσω τον εαυτό μου, δεν είχα μάρτυρες εκεί. Προσπάθησα διακριτικά να οπτικογραφήσω βίντεο. Χρησιμοποίησα το τηλέφωνο για να έχω αποδείξεις», είπε.

«Αν μου ζητηθεί να διαγράψω το βίντεο, θα το κάνω. Ήθελα απλά να δείξω στην κοινωνία τον ρατσισμό. Προσπάθησα να τους μιλήσω αγγλικά και κατάλαβαν τότε ότι είμαι ξένη», ανέφερε ενώ θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα στην ευρύτερη κοινωνία όπου πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός, είπε, και αποδοχή.

«Τα παιδιά μου νιώθουν τυχεροί, δεν αντιμετώπισαν ποτέ τέτοια περιστατικά. Αισθάνονται Κύπριοι», ανέφερε η γυναίκα που ζει τα τελευταία 20 χρόνια στο νησί μας.

Πηγή sigmalive.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:29