search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:00
MENU CLOSE

Η στιγμή που κεραυνός τινάζει 27χρονο στον αέρα – Άνοιξε τρύπα στο έδαφος και επέζησε (Video)

07.10.2019 12:49
Η στιγμή που κεραυνός τινάζει 27χρονο στον αέρα - Άνοιξε τρύπα στο έδαφος και επέζησε (Video) - Media

 

Για να βγάλει τους σκύλους του βόλτα βγήκε στους δρόμους ένας 27χρονος στο Τέξας και τον χτύπησε κεραυνός.

Το αποτέλεσμα ήταν να καούν τα παπούτσια και οι κάλτσες του και να ανοίξει τρύπα στο έδαφος.

Υπάλληλος από γειτονικό ιατρείο μικρών ζώων στην περιοχή Σπρινγκς της κομητείας Χάρις του Τέξας, που είδε τον κεραυνό να πέφτει στον Άλεξ Κορία, έτρεξε να τους προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και να του κάνει καρδιοπνευμνονική ανάνηψη.

Ο 27χρονος μηχανικός έχασε τις αισθήσεις του και σταμάτησε για λίγο η καρδιά του. Ωστόσο, ήταν τυχερός που η υπάλληλος τον βοήθησε να επανέλθη.

«Δεν θυμάμαι πώς με χτύπησε ο κεραυνός», είπε ο 27χρονος και πρόσθεσε: «Η οικογένειά μου με ρώτησε αν ήθελα να δω το βίντεο κι ήταν πραγματικά περίεργο να το βλέπω να συμβαίνει σε μένα».

«Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι είναι να ξυπνώ μέσα στο ελικόπτερο που μετέφερε στο νοσοκομείο και να μου λένε ότι με χτύπησε κεραυνός», συμπλήρωσε.

Το αριστερό του μάτι παραμένει μελανιασμένο και κλειστό εξαιτίας της πτώσης στο έδαφος. Ο άνδρας παρέμεινε τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο, αλλά πρόσφατα έλαβε εξιτήριο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:00