02/07/2020 09:00:05

Η στιγμή που κεραυνός τινάζει 27χρονο στον αέρα - Άνοιξε τρύπα στο έδαφος και επέζησε (Video)

Η στιγμή που κεραυνός τινάζει 27χρονο στον αέρα - Άνοιξε τρύπα στο έδαφος και επέζησε (Video) - Media

 

Για να βγάλει τους σκύλους του βόλτα βγήκε στους δρόμους ένας 27χρονος στο Τέξας και τον χτύπησε κεραυνός.

Το αποτέλεσμα ήταν να καούν τα παπούτσια και οι κάλτσες του και να ανοίξει τρύπα στο έδαφος.

Υπάλληλος από γειτονικό ιατρείο μικρών ζώων στην περιοχή Σπρινγκς της κομητείας Χάρις του Τέξας, που είδε τον κεραυνό να πέφτει στον Άλεξ Κορία, έτρεξε να τους προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και να του κάνει καρδιοπνευμνονική ανάνηψη.

Ο 27χρονος μηχανικός έχασε τις αισθήσεις του και σταμάτησε για λίγο η καρδιά του. Ωστόσο, ήταν τυχερός που η υπάλληλος τον βοήθησε να επανέλθη.

«Δεν θυμάμαι πώς με χτύπησε ο κεραυνός», είπε ο 27χρονος και πρόσθεσε: «Η οικογένειά μου με ρώτησε αν ήθελα να δω το βίντεο κι ήταν πραγματικά περίεργο να το βλέπω να συμβαίνει σε μένα».

«Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι είναι να ξυπνώ μέσα στο ελικόπτερο που μετέφερε στο νοσοκομείο και να μου λένε ότι με χτύπησε κεραυνός», συμπλήρωσε.

Το αριστερό του μάτι παραμένει μελανιασμένο και κλειστό εξαιτίας της πτώσης στο έδαφος. Ο άνδρας παρέμεινε τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο, αλλά πρόσφατα έλαβε εξιτήριο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.