search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:04
MENU CLOSE

Βρεφοκτονία στην Πετρούπολη: Οι ποινές του δικαστηρίου

07.10.2019 14:02
Πόσοι από τους κατηγορούμενους χρυσαυγίτες θα βρίσκονται την Τετάρτη στο εδώλιο - Media
 
Ποινές πρόσκαιρης κάθειρξης με αναστολή επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην 20χρονη και στην μητέρα της που σκότωσαν τον Φεβρουάριο του 2018 το νεογνό της νεαρής και το πέταξαν στα σκουπίδια.
 
Το δικαστήριο αποδεχόμενο την πρόταση του εισαγγελέα μετέτρεψε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε παιδοκτονία για την 20χρονη καταδικάζοντας την σε κάθειρξη 5 ετών με την αναγνώριση του ελαφρυντικού τής μετεφηβικής ηλικίας.
 
Στην μητέρα της νεαρής το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 12 ετών για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αρνούμενο να της αναγνωρίσει ελαφρυντικό.
 
Με την απόφαση του το Κακουργιοδικείο έδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση των δύο γυναικών οι οποίες αφέθηκαν ελεύθερες με όρους. Και στις δύο απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα ενώ ορίστηκε η υποχρέωση εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας τους.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:04