search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:41
MENU CLOSE

Ντροπή: Ακυρώθηκε αγώνας για πανό υπέρ των προσφύγων (Photo)

07.10.2019 14:30
Κακοκαιρία σαρώνει την Κρήτη: Σε λίμνη μετατράπηκε γήπεδο (Photo) - Media
 
Διαιτητής στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Κρήτης αρνήθηκε να τελεστεί ο αγώνας εξαιτίας ενός πανό που ανέβασαν οι φίλαθλοι στο γήπεδο.
 
Συγκεκριμένα, στον αγώνα για την Γ’ ΕΠΣ Ηρακλείου Κρήτης, μεταξύ των ομάδων του Τηγανίτη και του Κόροιβου, οι φίλοι του Τηγανίτη ύψωσαν πανό στο οποίο αναγραφόταν: «Το κράτος δολοφονεί, να μη συνηθίσουμε τον θάνατο. Ούτε στη Μόρια, ούτε πουθενά. Αλληλεγγύη στους μετανάστες/ριες»
Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα, καθώς υποστήριξε ότι το πανό παραβιάζει τον κανόνα του «No Politica» στα γήπεδα και ζήτησε να το κατεβάσουν. Οι φίλαθλοι αλλά και οι παίκτες της ομάδας αρνήθηκαν να κατεβάσουν το πανό αλληλεγγύης και στη συνέχεια ο διαιτητής αρνήθηκε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας.
Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε η ομάδα στην οποία αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι «η αλληλεγγύη δεν γνωρίζει ήττα».
 
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας του Τηγανίτη:
 
«Στο σημερινό αγώνα του ποδοσφαιρικού μας τμήματος απέναντι στον Κόροιβο για τη 1η αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣ Ηρακλείου, η ομάδας μας πήρε θέση για τα τελευταία γεγονότα με τους νεκρούς στο σύγχρονο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Μόριας.
 
Αναρτήσαμε πανό αλληλεγγύης προς τους μετανάστες και ο διαιτητής αρνήθηκε να ξεκινήσει το παιχνίδι εάν δεν κατέβαινε από την κερκίδα. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του το πανό έχει περιεχόμενο που είναι ενάντια στον κανονισμό ‘No politica’ στα γήπεδα.
 
Το πανό δεν το κατεβάσαμε ποτέ και το φύλλο αγώνα συμπληρώθηκε χωρίς να πραγματοποιηθεί επίσημα ο αγώνας.
 
Η αλληλεγγύη το όπλο μας. 
 
ΥΓ η αλληλεγγύη δεν γνωρίζει ήττα».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:39