search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:07
MENU CLOSE

Instagram: Έρχεται μεγάλη αλλαγή

07.10.2019 15:48
Ιnstagram: Ξεχάστε όσα ξέρατε – Αυτές είναι οι μεγάλες αλλαγές - Media
 
Μια μεγάλη αλλαγή φαίνεται ότι ετοιμάζει το Instagram για τους χρήστες τους, σύμφωνα με ερευνητή διαδικτυακών εφαρμογών.
 
Συγκεκριμένα, η Τζέιν Μαντσούν Γουόνγκ αποκάλυψε ότι το Instagram δοκιμάζει μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν «Ιστορίες» για τις ομάδες τους.
 

Κατά τα φαινόμενα, η εφαρμογή θα επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν τα stories τους είτε σε δημόσια θέα, είτε μόνο για τους στενούς τους φίλους είτε για ομάδες.
 
Μάλιστα, θα επιτρέπει ακόμα και τη δημιουργία νέων ομάδων για το ανέβασμα του κάθε story, ανάλογα με το θέμα και του αντικείμενο, επιτρέποντας πιο στοχευμένη χρήση του μέσου.
 
Ακόμα δεν είναι γνωστό πότε η συγκεκριμένη λειτουργία θα ενσωματωθεί στην εφαρμογή του Instagram, καθώς φαίνεται ότι ακόμα βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:07