search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:53
MENU CLOSE

Την Τρίτη, παρουσία Μελισσανίδη, η συνάντηση της ΑΕΚ με την Περιφέρεια

07.10.2019 15:58
Την Τρίτη, παρουσία Μελισσανίδη, η συνάντηση της ΑΕΚ με την Περιφέρεια - Media

 

Το μεσημέρι της Τρίτης, στις 15.00 στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής στη Λεωφόρο Συγγρού, προγραμματίστηκε η συνάντηση που θα έχει η διοίκηση της ΑΕΚ και οι τεχνικοί της σύμβουλοι με τον Γιώργο Πατούλη και τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες.

Την συνάντηση την είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο Περιφερειάρχης στην επίσημη δήλωση που είχε κάνει το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Σε αυτή, αναμένεται να τεθεί το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της υπογειοποίησης που έχει αναλάβει να χρηματοδοτήσει και να εκτελέσει η Περιφέρεια Αττικής.

Στη συνάντηση θα παραβρεθεί και ο Δημήτρης Μελισσανίδης μαζί με τον Μηνά Λυσάνδρου (Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος), τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Αλέξη Αλεξίου αλλά και τους ανθρώπους της Dimand Δημήτρη Ανδριόπουλο (project manager), Πάνο Παναγιωτίδη (Γενικός Διευθυντής) και Μιχάλη Αναστόπουλο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:43