search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:41
MENU CLOSE

Διαμαρτυρία με χρωματιστές ομπρέλες έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης για τα αρχαία του Μετρό

07.10.2019 16:54
Διαμαρτυρία με χρωματιστές ομπρέλες έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης για τα αρχαία του Μετρό - Media

 

Κρατώντας χρωματιστές ομπρέλες δεκάδες πολίτες, συγκεντρώθηκαν το απόγευμα έξω από το δημαρχιακό μέγαρο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόσπαση των αρχαιοτήτων του Μετρό από τον σταθμό Βενιζέλου.

Την κινητοποίηση διοργάνωσε, με κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η “Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς”, την ίδια ώρα κατά την οποία συζητούνταν το θέμα των αρχαίων του Μετρό σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι συγκεντρωθέντες, παρά τη βροχή και με τις χρωματιστές ομπρέλες στα χέρια, ζήτησαν να παραμείνουν τα αρχαία στο σταθμό της Βενιζέλου και να συνεχιστεί η εκτέλεση του έργου “σύμφωνα με το νόμο, τις αποφάσεις του ΚΑΣ, τις συμβάσεις που έχουν ήδη υπογραφεί και ήδη υλοποιούνται”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 01:35